Angielski oficer z południowego Londynu w czasie wolnym po służbie, ujął delikwenta grożącego nożem nastolatkom.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Angielski oficer z południowego Londynu w czasie wolnym po służbie, ujął delikwenta grożącego nożem nastolatkom.
Opanowanie robi wrażenie.
Oczywiscie glupia dziura pierwsza z empatia i troska o element spoleczny.... a glina to pewnie naziol w jej mniemaniu..
Ale jakieś blade to murzyńskie ścierwo
Fajny ten oficer, mógłby mnie skuć
A czy ja też mogę ?
Pisz maleńka na priva, tylko się pośpiesz, bo kolejka się zaraz do mnie zrobi
Jebana Angliaa
Patomilenials sra w pory, nie może się pogodzić z tym, że czeka go kryminał, a typ do niego "just relax". Rety, jakie to jest piękne...
Kolor skóry nieprzypadkowy nie ważne jakie państwo. Oni już tak mają i chuj natury nie oszukasz
Robi miny jak Harry Kane
Tosztoszkocjajestcupar
PanKukuruźnik82 napisał/a:
A czy ja też mogę ?
Pisz maleńka na priva, tylko się pośpiesz, bo kolejka się zaraz do mnie zrobi
Jesteś spokrewniony ze Zbigniewem Łomnikiem?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów