📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Super! Nie mogę się doczekać aż w Polsce będę mógł legalnie walić sparing z psem
Rusłan_Tymoszczuk napisał/a:
Super! Nie mogę się doczekać aż w Polsce będę mógł legalnie walić sparing z psem
widlarze nigdy nie będą mieli w Polsce takiego prawa! Chcesz się legalnie ponapierdalać to na wschodzie z kacapem możesz się wykazać!
yelow88 napisał/a:
Dziwne bo w angli jeszcze nie widzialem zeby jezdzili sami
A widziałeś że policjant na końcu filmu usiadł na miejscu pasażera i odjechał. Było ich dwóch tylko obstawiam że przydzielili mu babę więc ze strachu nawet dupy nie wysadziła z auta.
Wiekszy szacunek tam ma chyba pracownik sluzb komunalnych niz policjant.
To krawężnik ten policjant. Tam wszystko jest omonitorowane. Służby właściwe już wiedzą gdzie ten czarny będzie spać wieczorem.
chuj w to że oprawcą psa jest czarnuch pies to pies nawet jak biały
Brytole przez setki lat wbijali do łbów swojej chołocie, że podniesiona ręka na gliniarza będzie od razu ucinana. No i nauczyli tak, że policjanci nawet broni nie potrzebowali bo byli NIETYKALNI. Ale powpuszczali nowych i zanim ich nauczą tej zasady to jest jak jest.
Żenada, że go nie zastrzelił. Bo nie miał czym. I to jest dno....
mesjans napisał/a:
A widziałeś że policjant na końcu filmu usiadł na miejscu pasażera i odjechał. Było ich dwóch tylko obstawiam że przydzielili mu babę więc ze strachu nawet dupy nie wysadziła z auta.
a gdzie ty widziałeś jak odjeżdża? on tylko usiadł, bo miał bliżej i przez radio pewnie gadał, nawet nóg do środa nie schował
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów