📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Multi kulti w całej okazałości. W USA czarnuch dostał by z 0,5 kg ołowiu a pies nagrode. Tutaj żal patrzeć.
Nie oglądać. Czarnuch bije policjanta. Przykro się robi
Nowe odcinki Żandarma??? Tylko, że w Anglii?
Polcjant krzyczał "itsa prank bro, tsa praaaank" ale nie słychać tego:-)
Nasi nie lepsi. Z białymi śmieciami z patologii też sobie nie radzą.
Byłem pare lat na emigracji w tym dzikim kraju, i to jest prawda. Policjanci nie noszą tam broni, nawet nie każdy funkcjonariusz ma taser. U nas straż miejska jest lepiej uposażona od nich. Przykry widok, ale tak samo było parę lat temu i jest dalej. Nie wyciągają wniosków, mimo tego, że polska patola też im dała popalić.
Przecież policjant miał go na tacy, tylko ten co nagrywał pomógł tej kupie gówna.
angielska policja: słabi wobec słabych i słabi wobec silnych
polska poilcja: słabi wobec silnych, silni wobec słabych
polska poilcja: słabi wobec silnych, silni wobec słabych
Angole to dno powinni ten kraj rozjebac calkiem nienawidzę ich akcentu zjebanego.
kris1978 napisał/a:
Nie oglądać. Czarnuch bije policjanta. Przykro się robi
Oglądać. Czarnuch bije policjanta.
Materiał za tym by wyposażać tych biednych policjantów chociaż w gaz i paralizator (!)
Angola i wszystko w temacie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów