Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale że biali też popełniają przestępstwa i zachowują się jak dzikusy??? nie może być...
Polacy nigdy by się tak nie zachowali, zwłaszcza narodowcy!
Empik jest żydowskim pomiotem więc bardzo dobrze robia... To samo cinemacity... Nic tylko plądrować i palić co nie jest w białych rękach albo w jebanych lewackich... Palić
[ Dodano: 2024-08-05, 04:47 ]
Przypomniała mi się jeszcze dyskusja ze szmatoglowa w przychodzi w jebana pandemie. Jak szmatoglowa w burce siedziała w przychodni i nie miała maseczki bo miala Burke. Z emerytka zrobiliśmy jej taka jazdę o to że szmaty nie zmieniła przed wejściem do przychodni że sama wyszła z poczekalni i stała chwilę przed budynkiem a później z gilem poszła... jest wiele form ucisku wystarczy dobrać coś do sytuacji.
Ps nie nie jestem zwolennikiem szczepien nie miałem ich a lekarza byłem z ziarniakiem ala kurzajka czy jakimś innym ustrojstwem na kciuku...
Płaczcie teraz wszyscy, a jak kibice i narodowcy się tłukli z policją bo się władza nie podobała to się bunkrowaliście w swoich apartamentach. Karma wraca i bierność również. Miłego.
Dalej siedzą. Przecież to wszystko piwniczaki piszą. Z domu rzadko wychodzą, a wiedzę o świecie podsuwają im internetowe algorytmy.
O nie! Wypraszam sobie takie obelgi. W temacie z wojny na Ukrainie wrzucam wszystko jak leci, zarówno akcje Ukraińców jak i Rosjan, ale to nie moja wina, że akcje Ukraińców pojawiają się natychmiast (z racji na ogromną ilość ludzi dobrze życzących Ukrainie) i zawsze mnie ktoś ubiegnie. Dlatego to tak wygląda.
Pochodzi, ale nie od tych, które żyją współcześnie, z nimi jesteśmy kuzynami - mamy wspólnych przodków. Człowiek pochodzi od małp, które już wyginęły, tak jak większość przedstawicieli rodziny Homo, my jesteśmy tymi, którzy przetrwali. W zasadzie człowiek nadal do małp się zalicza, jest małpą wąskonosą z rzędu naczelnych.
Aha
Zastanawiam się jak niebotycznym kretynem trzeba być żeby porównywać ubicie naćpanej małpy z bogatą przeszłością kryminalną do zabicia niewinnych dzieci
Dla zjebanego lewackiego łba to nic niezwykłego. U nich baby z kutasami zachodzą w ciążę także ten tego
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów