Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wszyscy ludzie są tacy sami i mają wspólnych małpich przodków z Afryki.
chyba ty
chyba ty
Czyli negujesz cała naukę antropologii i darwizim jako podstawe nauki o ewolucji?
rozumiem że ty jesteś potomkiem w prostej linii Adama i Ewy? 🙂
[ Dodano: 2024-08-04, 18:26 ]
Czyli negujesz cała naukę antropologii i darwizim jako podstawe nauki o ewolucji?
Poczytaj o wędrówce ludów dlaczego czarnuchy są tacy głupi że mając ziemie bogate w różne złoża zbytnio nie ewoluują
Polacy nigdy by się tak nie zachowali, zwłaszcza narodowcy!
Pamiętam jak polska prawica z ogromną uwagą i troską śledziła każdą szybę zbitą w trakcie rozruchów po zakatowaniu Floyda. Teraz jakoś cicho, bo to nie czarni robią rozpierdol tylko biali, co pokazuje, że wszyscy ludzie są tacy sami i mają wspólnych małpich przodków z Afryki, wbrew temu całemu rasistowskiemu pierdoleniu dla debili.
Nie zesraj się.
Teoria Darwina to bzdury, człowiek jest efektem manipulacji genetycznej
Ale że biali też popełniają przestępstwa i zachowują się jak dzikusy??? nie może być...
Co ty kurwa lemingu porównujesz? Ty naprawdę jesteś tak tępy czy tylko udajesz? W każdym stadzie znajdzie się kilku debili, a problem w tym, że u czarnuchów trudno znaleźć tych normalnych.
nie przestaje publikować swojej twarzy czy nie nosi rękawiczek odciski palców zostaną wszędzie policja będzie miała dużo roboty by ich łapać wszystkich
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ale że biali też popełniają przestępstwa i zachowują się jak dzikusy??? nie może być...
To bierz brudasów do siebie a nie wpuszczasz ich wszystkim. Ten cały rasizm chroni nas przed tym całym syfem i to mi wystarczy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów