📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:40
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
🔥
Konkret wpierdol dla pedofila
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widać ze cipa. Wlał nawet nie wszystko i już płacze że za "mocne" heh.
aaa niech nie przesadza
kiedyś po pijaku wpadłem na taki świetny pomysł , mocne to nie jest tyle że nie dobre
od razu idzie bełt do gardła
od razu idzie bełt do gardła
są zwolennicy takich trunków , a słyszałem że w biedronce promocja , do 5 butelek dodają laskę do 10 psa przewodnika
Podobno denaturat się przez kromkę chleba przecedza wtedy leci biały spirit, nie testowałem ale wiem ze sąsiad latał po tym jak szalony
zatkało kurakało ?
Wypił tylko pół kieliszka, bo jedno oko mógł zaryzykować.
orion123123 napisał/a:
Podobno denaturat się przez kromkę chleba przecedza wtedy leci biały spirit, nie testowałem ale wiem ze sąsiad latał po tym jak szalony
Równie dobrze przez filtr do kawy z ekspresu można jebnąć. Jeden chuj.
Zatrzyma trochę gówna ale dalej to będzie chujostwo.
Najlepsze jest to ,że w PL zmieniono prawo gdzie denaturat nie może mieć trujących dodatków a tylko te co tam 'smak' zmieniają na obrzydliwy.
Nie wiem, nie piłem nigdy ale zmieniono to dlatego ,że za dużo meneli piło dyktę (chuj tam czy cedzoną przez chleb czy nie) i się zatruwali...
Z tego co ja wiem, to oprócz barwnika do denaturatu dodaje się jakiś dodatek co jest w huj gorzki według skali Guinesaa, ale NIE zawiera metanolu właśnie ze względu na spożywających go meneli. No i denaturatu jako takiego wcale tak dużo w sklepach nie ma, jest denyturyt, dezyturyt, denatural itp, a jak kiedyś z ciekawości sprawdziłem skład, to okazało się że jest to izopropanol i takie tam różne inne cuda.
o ile dobrze pamiętam z chemii to są dwa sposoby produkcji alkoholu etylowego: pierwszy poprzez fermentację i destylację (czyli ten który spożywamy) oraz drugi sposób tzw. przemysłowy który jest zanieczyszczony związkami baru i dlatego jest niebezpieczny dla zdrowia i to właśnie ten drugi był sprzedawany kiedyś jako denaturat. Teraz chyba się tego drugiego nie produkuje ale, że denaturat nie ma banderoli to i tak go trują. A dla ciekawskich to sprzedawany jest bezbarwny denaturat.
kokos19 napisał/a:
o ile dobrze pamiętam z chemii to są dwa sposoby produkcji alkoholu etylowego: pierwszy poprzez fermentację i destylację (czyli ten który spożywamy) oraz drugi sposób tzw. przemysłowy który jest zanieczyszczony związkami baru i dlatego jest niebezpieczny dla zdrowia i to właśnie ten drugi był sprzedawany kiedyś jako denaturat. Teraz chyba się tego drugiego nie produkuje ale, że denaturat nie ma banderoli to i tak go trują. A dla ciekawskich to sprzedawany jest bezbarwny denaturat.
Skąd ten bar wziąłeś?
Jeśli się na czymś nie znasz to nie pierdol bo gadasz z chemikiem i ten bar z pizdy wyssałeś czy znajomy kolegi szwagra zięcia od strony bratowej ci powiedział po pijaku?
Niech kwas solny wypije w ramach Kwassolnychelange to będzie jednego debila mniej.
Zygzaq napisał/a:
i denaturatu jako takiego wcale tak dużo w sklepach nie ma, jest denyturyt, dezyturyt, denatural itp
Kupiłem kiedyś takie gówno z zamiarem czyszczenia, tylko że na moim egzemplarzu jest napisane "Dynaturot". Straszne gówno, nie czyści i nie odtłuszcza. To coś nie śmierdzi, to strasznie jebie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów