Pallion, UK
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Pallion, UK
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Cierpliwość mi się kończy na tych imigrantów.
Ekhm.... Nie nie, to nie ma związku z imigrantami... Nie nie, to nie jest ubogacenie kulturowe. Tak tak, to wina gier i rodziców. Tak tak, poprostu w anglii nawalił system asymilacyjny. Tak tak, poprostu obywatele dają upust swojej złości że żyją w biedzie, bez możliwości rozwoju i podjęcia pracy. Tak tak, jak widzisz tam tylko południowców to jesteś RASISTA i ksenofob. Tak tak, twoje życie jest mniej warte niż ich. Po tobie nikt nie będzie płakał i rozwalał całe miasta...
zaraza naszych czasow, az strach pomyslec co bedzie za 10 lat
Fajny był GIANT, na oko 1,5 - 2,5 tys. zł
Najchudszy siadł na rower. Pewnie na piechotę nie dałby rady uciec
Dajcie im jeszcze więcej
Czarnuchy tak właśnie dziękują
Bo spuszczanie wpierdolu banda i kradzież mają we krwi
Niczego innego ich nie nauczysz
Love_is_Love napisał/a:
Cierpliwość mi się kończy na tych imigrantów.
A ja to mam w dupie. Niech tępią tych brytoli, zabojadow, belgow, holendrow itd. MOŻE w końcu ktoś kiedyś zrobi z tym porządek. Ale szczerze w to wątpię.
kogo jak kogo, ale Angoli to mi nie szkoda xD rude ścierwa
ej sorry ale jak bym był czarny to sam bym napierdalał tych lewaków za darmowe zasiłki.
GordonSrordon napisał/a:
Dajcie im jeszcze więcej
ej sorry ale jak bym był czarny to sam bym napierdalał tych lewaków za darmowe zasiłki.
Najchudszy siadł na rower. Pewnie na piechotę nie dałby rady uciec
To Sunderland, a Palion to dzielnica, od groma tam ciapaków.Jeszcze jest Hendon gdzie są sami czarni, ćpuny i prostytutki.
Obie dzielnice to patola.
Obie dzielnice to patola.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów