📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
i jeszcze mama da wpierdol i temat będzie zamknięty...
Już myślałem że będzie szaszłyk.
Baronessa napisał/a:
Tyle pali dookoła czekało na nabicie...
lubisz taką zaokrąglona końcówkę ?
Hetman_Wielki napisał/a:
lubisz taką zaokrąglona końcówkę ?
Owszem. Jak właściciel w miarę ogarnięty.
dobry angol to martwy angol
Jedno trzeba przyznać, synchronizacja na 5-tkę. Nie jest łatwo wyjebać gościa na tą wysokość.
Zabrakło jeszcze jednego razu - poszedł by na orbitę!
To by mogło zrewolucjonizować programy kosmiczne - zamiast wywalać mnóstwo pieniędzy na statki transportujące ludzi do stacji, to staje pięciu kolesi wokół takiego w kombinezonie, kilka podskoków i bzyk w kosmos. Dalej jakaś niewielka gaśnica i do stacji na spokojnie powolutku doleci.
To by mogło zrewolucjonizować programy kosmiczne - zamiast wywalać mnóstwo pieniędzy na statki transportujące ludzi do stacji, to staje pięciu kolesi wokół takiego w kombinezonie, kilka podskoków i bzyk w kosmos. Dalej jakaś niewielka gaśnica i do stacji na spokojnie powolutku doleci.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów