18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
Angole
BongMan • 2014-10-20, 21:07
Wielka Brytania wysyła wojsko do walki z ebolą i pomoc humanitarną do walki z Bractwem Muzułmańskim.
Jakim cudem ten naród wygrał dwie wojny światowe?

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
wieczór 2014-10-21, 10:57 5
To, że "wygrywają" wojny cudzymi rękami od zawsze stanowiło ich największy atut i świadczy o sprycie i mądrości tego narodu. No, ale lepiej być martwym bohaterem, nie?
Zgłoś
Bazar 2014-10-21, 11:16
Wygrali wojnę Polakami, Nowozelandczykami , Australijczykami, Hindusami itp itd. To są najwięksi cwaniaki w historii, co niestety jest ich a w zasadzie "był" największym atutem.
Zgłoś
ehaft 2014-10-21, 11:59 6
Czego wy nie rozumiecie... To jest stara praktyka stosowana od czasów Imperium Rzymskiego: divide et impera - dziel i rządź. Cała ta wichura w arabowie jest nam (kraje NATO) na ręke.

Odbudowa infrastruktury w Iraku - 187 mld USD płaci Irak
Odbudowa infrastruktury w Libii - 172 mld USD płaci Libia

Jak odjebią Assada to też zaczną odbudowywać Syrie

My mamy taką menalność i myślenie które zatrzymało się gdzieś na roku 1700. Gdy to wystarczyło przywdziać zbroję wsiąść na konia i ruszyć z szablą na wroga. Od setek lat politykę i wojny prowadzi się inaczej ale my wciąż koniki, szabelki, husaria, 1410 i wielki chuj w naszej dupie. Polacy się bili gdy wszędzie na świecie się truli, knuli spiski i kombinowali jak władzę przejąć po cichu. Puki waleniem obuchem po pysku można było coś osiągnąć dawaliśmy radę ale później... Rozebrali nam Polskę, dostaliśmy wpierdol w II WŚ i trafiliśmy spod niemieckiego buta pod rosyjski... i k$@#$ dalej byśmy tam byli gdyby nie zagrania USA i rozpad ZSRR. USA nie pomogło i nie sponsorowało opozycji bo nas kochają ale po to aby osłabić ZSRR... Dziś jesteśmy buforem bezpieczeństwa NATO wcześniej byliśmy buforem bezpieczeństwa ZSRR. Nasze ziemie w razie otwartej wojny będą polem walki obu stron i zapewne pustynią atomową. Dlatego moim zdaniem Polska jest tak bardzo zaangażowana w sytuacje na Ukrainie. Ukraina mogła by stać się takim buforem zamiast Polski przynajmniej w części bo zawsze zostaje Białoruś i Obwód Kalingradzki. To takie moje przemyślenie ale co ja tam mogę wiedzieć specjalistą nie jestę.
Zgłoś
Dżezus_Chryptus 2014-10-21, 12:13
Dywizjon 303 bracie.

Panie? Gdzie ten pierdolony mercedes benz?
Zgłoś
q................5 2014-10-21, 12:16
A kto ci kurwa powiedział, że my czegoś nie rozumiemy? A kto ci pozwolił pierdolić takie bełkoty w tym akurat wątku?
Białoruś i Obwód Kalinigradzki buforem wobec czego? Spadaj do szkoły, bo właśnie ci się jeden podobno bufor rozpierdala na oczach. A te dwa swoje to sobie jeszcze głębiej z dupy wyciągasz.
Zgłoś
skacikpl 2014-10-21, 15:46
Nie wygrał - przesiedział na cipie licząc, że w czasie jak będzie udawał, że coś robi to inni będą faktycznie coś robić.
Zgłoś
Rappar 2014-10-22, 22:33
Kolejne pseudomądrości robola z UK. W II wojnie światowej Wielka Brytania miała ogromny udział, najpierw złamała potegę Luftwaffe w Bitwie o Anglię i Kriegsmarine w kampanii norweskiej, następnie pogoniła Włochów i AK w nad Morzem Śródziemnym, potem miała znaczny udział w każdej kampanii na froncie zachodnim, nie licząc udziału w BoA czy w dostawach dla ZSRR, pod Moskwą ACz odpierała tajfun Matyldami.
Do tego koordynacja siatki wywiadowczej, bombardowania i niszczenie przemysłu III Rzeszy.
Fakty są takie, że udziału Polski dlatego nikt nie zauważył, bo był minimalny, jedynie Polacy lżą wymyślając różne kłamstwa na ten temat, zwykle nie będąc w stanie mieć tej nędznej 5 na historii w szkole, a i tak są wielkimi znafcami.
Uprzedzając pytania/zarzuty - całą swoją edukację z historii przeleciałem na 6 i nie, nie przekładam teraz kotletów w McDonaldzie, bo nie byłem na tyle głupi by związać swoje życie z "humanizmem".
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów