Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe jest to, że Kaczor, Mr Zero, Macior to pedały, ale... jest ok, bo nie byli/były w TVN?
Ej Darku, Darku. I właśnie to powtarzam. Jeżeli ktoś jest pedałem a siedzi cicho to mam to gdzieś. Dlatego nikt nie ma pewności, że ci wypisani to pedały. Rusza mnie to, że to całe zjebane umysłowo pedalstwo i społeczeństwo im przychylne łazi z kolorowymi szmatami po mieście i nawołuje do tolerancji i nadawania zjebom jakiś tam praw. Uczą bzdur w szkołach i robią dzieciom wodę z mózgu. A prawda jest taka że jak jest się chorym to siedzi się w domu lub idzie do lekarza. Po wyjściu z domu, pod warunkiem że zachowuje się normalnie, każdy zjeb jest zwykłym człowiekiem. A pedałów którzy tego nie rozumieją należy tępić.
Ej Darku, Darku. I właśnie to powtarzam. Jeżeli ktoś jest pedałem a siedzi cicho to mam to gdzieś. Dlatego nikt nie ma pewności, że ci wypisani to pedały. Rusza mnie to, że to całe zjebane umysłowo pedalstwo i społeczeństwo im przychylne łazi z kolorowymi szmatami po mieście i nawołuje do tolerancji i nadawania zjebom jakiś tam praw. Uczą bzdur w szkołach i robią dzieciom wodę z mózgu. A prawda jest taka że jak jest się chorym to siedzi się w domu lub idzie do lekarza. Po wyjściu z domu, pod warunkiem że zachowuje się normalnie, każdy zjeb jest zwykłym człowiekiem. A pedałów którzy tego nie rozumieją należy tępić.
Znam sporo pedałów, ale żaden nie lata z flagami i się nie afiszuje. Wkurwiają mnie za to uliczne procesje kościelne, to dopiero jest zwyrodnienie!
Znam sporo pedałów, ale żaden nie lata z flagami i się nie afiszuje. Wkurwiają mnie za to uliczne procesje kościelne, to dopiero jest zwyrodnienie!
Spoko luz. Tam też są pedały
Skąd znasz arabski czyżby Twoja żna miała takiego sadiqa z arabi xD ?
Poprostu beczała, jak ją pod ogon zasuwał.
Ciekawe jest to, że Kaczor, Mr Zero, Macior to pedały, ale... jest ok, bo nie byli/były w TVN?
Nie wiem czy to jest w porządku czy nie bo chooy mnie interesuje życie pisowskich wycieruchów. Uznałem, że dobry materiał do tv tego co pamiętam to TVN zawsze pokazywał gejów czy zwykłych pedałów i ogólnie był taki tęczowy i złapmy się za rączki. Może się coś zmieniło? Nie wiem. Ponad 10 lat temu dotarło do mnie, że cała telewizja to gówniana papka do sterowania motłochem i od tamtej pory nie oglądam tv. Nie mam nawet telewizora w domu.
Przecież to jest materiał sprzed 10 lat. I to nie z Polski.
A ten szyld nad drzwiami to po hebrajsku pewnie...
Gdańsk
Skąd znasz arabski czyżby Twoja żna miała takiego sadiqa z arabi xD ?
Poprostu beczała, jak ją pod ogon zasuwał.
Nie mam żony. Było się trochę na Bliskim Wschodzie.
Materiał dla tvn jak wymarzony.
I dla republiki. Precz z pedalstwem z POPiSu!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów