Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe jest to, że Kaczor, Mr Zero, Macior to pedały, ale... jest ok, bo nie byli/były w TVN?
To tak jak Twoi starzy - pedałki, a w TVN nie byli... To jest równość!
Jak nikt to nikt.
Przecież przy tym co robią Polacy nawet nie sporadycznie jako turyści a stali mieszkańcy zachodnich Państw to jest nic. Ostatnio jakaś polka się zeszczała w samolocie , jakiś polak zesrał w barze. W niektórych angielskich barach nie wpuszczają cyganów i polaków a wy się podniecacie że jakiś świr na wakacjach jednorazowo zrobił brazzers w centrum
Nie wiem czy bywasz czasem gdzieś na wakacjach za granicą ale ja dość sporo latam i nasi rodacy potrafią się zachować w porównaniu to jaką trzodę robią Angole to największa hołota jaką miałem okazję spotkać. Ostatnio będąc na Gran Canarii rozmawiałem z Polakiem mieszkającym tam od kilku lat to mówi, że co roku jest po kilka przypadków zgonów tych po***ów (tak się bawią koledzy z wysp).
To tak jak Twoi starzy - pedałki, a w TVN nie byli... To jest równość!
Jak nikt to nikt.
Tylko się nie zesraj na rzadko synek
Nie wiem czy to jest w porządku czy nie bo chooy mnie interesuje życie pisowskich wycieruchów. Uznałem, że dobry materiał do tv tego co pamiętam to TVN zawsze pokazywał gejów czy zwykłych pedałów i ogólnie był taki tęczowy i złapmy się za rączki. Może się coś zmieniło? Nie wiem. Ponad 10 lat temu dotarło do mnie, że cała telewizja to gówniana papka do sterowania motłochem i od tamtej pory nie oglądam tv. Nie mam nawet telewizora w domu.
Nie oglądam TV od 19 lat, nie odczuwam żadnej straty. Pozdrówka
Nie wiem czy bywasz czasem gdzieś na wakacjach za granicą ale ja dość sporo latam i nasi rodacy potrafią się zachować w porównaniu to jaką trzodę robią Angole to największa hołota jaką miałem okazję spotkać. Ostatnio będąc na Gran Canarii rozmawiałem z Polakiem mieszkającym tam od kilku lat to mówi, że co roku jest po kilka przypadków zgonów tych po***ów (tak się bawią koledzy z wysp).
To, że Polaków statystycznie nie stać na takie wakacje jakie stać mieszkańców europy zachodniej nie ma nic wspólnego z poziomem kultury i stopniem świadomości społeczeństwa. To, że nie spotkasz na swoim Gran Canarii statystycznie ani jednego mieszkańca wysp Nizino robiącego popeline na wakacjach nie oznacza, że 99% ich populacji nie opierdoliła by Cię żywcem według tradycji w trakcie obrzędów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów