Zamieszczam opis z YT: Każdy kto choć raz grał w gry sportowe na pewno zna to uczucie! Po 2 meczach, zakończonych wysoką wygraną, postanowiłem zrobić zdjęcie totalnie smutnej miny Krzyśka. Nie ogarnąłem opcji, że zamiast zdjęcia, zaczął się nagrywać film. O to co się działo, podczas gdy na nieświadomce Krzysiek dostawał kolejne smary w FIFE.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
52 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
[QUOTE]Lepiej być zj***nem hejterem , prawda ?]/QUOTE]
Mnie też kumpel zawsze ogrywa w FIFĘ. Jednak jest między nami jedna różnica. On wygrywa, a ja mam dziewczynę.
Mnie też kumpel zawsze ogrywa w FIFĘ. Jednak jest między nami jedna różnica. On wygrywa, a ja mam dziewczynę.
jaca2790 napisał/a:
Jak się gra Legią to niech się nie dziwi, że przegrał.
Na chuj te kompleksiki przez neta pokazujesz?
wypad z tymi pedałami
jaca2790 napisał/a:
Jak się gra Legią to niech się nie dziwi, że przegrał.
Przypatrz się uważnie, a jak przyjedziesz na wycieczkę do Warszawy, to może nawet dotkniesz.
swietlik napisał/a:
Przypatrz się uważnie, a jak przyjedziesz na wycieczkę do Warszawy, to może nawet dotkniesz.
Tak bo tylko Legia zdobyła Puchar i mistrzostwo Polski A do Warszawy się nie wybieram bo nie mam łódki.
najgorsza kurwica gdy przegrywasz a kumpel obok jeszcze jape cieszy jak niewiadomo co
oj tam nie wkurwia się tak bardzo. @DuckDodgers faktycznie, ludziem w Warszawie się teraz powodzi
Jak spławić natrętnego warszawiaka?
Spływaj stąd
Spływaj stąd
DuckDodgers napisał/a:
Tak bo tylko Legia zdobyła Puchar i mistrzostwo Polski A do Warszawy się nie wybieram bo nie mam łódki.
Tak, bo ja napisałem, że tylko Legia zdobyła Puchar i mistrzostwo Polski. Pożyczę Ci swój kajak, tylko oddaj bo u mnie się nie przelewa.
Spływam!
Ja zawsze byłem w tego typu gry strasznie wkurwiającym przeciwnikiem, bo jestem nietypowym przypadkiem - dobrze bronię. Poza tym jedyne co mi dobrze wychodziło to stałe fragmenty. Dlatego większość meczy wyglądała tak, że inni grali, atakowali, kurwili, a ja im prawie zawsze tego jednego zasranego gola zasadzałem. A to z kontry, a to z wolnego lub rożnego. I wygrywałem po 1:0.
Wkurw u przeciwnika bezcenny
Wkurw u przeciwnika bezcenny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów