Zamieszczam opis z YT: Każdy kto choć raz grał w gry sportowe na pewno zna to uczucie! Po 2 meczach, zakończonych wysoką wygraną, postanowiłem zrobić zdjęcie totalnie smutnej miny Krzyśka. Nie ogarnąłem opcji, że zamiast zdjęcia, zaczął się nagrywać film. O to co się działo, podczas gdy na nieświadomce Krzysiek dostawał kolejne smary w FIFE.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
A Krzysiek zgodził się, żebyś go dał na internety?
ja gram z kumplem to co chwila mi bramy wbija ja czerwone i żółte na zmiane dostaje , nic nie wchodzi z moich strzałów ale ja mam na to wyjebane już więc nawet się nie wkurwiam haha
j0k3 napisał/a:
ja gram z kumplem to co chwila mi bramy wbija ja czerwone i żółte na zmiane dostaje , nic nie wchodzi z moich strzałów ale ja mam na to wyjebane już więc nawet się nie wkurwiam haha
Ekstra.
wkurwiać się tym że w jakieś lamerskiej gierce się przegrywa..nolife level expert
@masterstcs
No ty to masz zajebiste życie
Przejmować się tym, że ktoś się emocjonuje przy graniu
No ty to masz zajebiste życie
Przejmować się tym, że ktoś się emocjonuje przy graniu
masterstcs napisał/a:
wkurwiać się tym że w jakieś lamerskiej gierce się przegrywa..nolife level expert
Lepiej być zjebanem hejterem , prawda ?
"... Panowie - za mało kurwa KURWA..."!
Szybki jak wiatr...z dupy chyba
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów