Tak propo ostatnich zajśc za wschodnią granicą (wstawione przez znajomą ukrainkę )
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
to kolega panie co żopu dają na fejsie do znajomych dodaję
na Ukrainie burdy bo TVNu nie oglądają
Najgorsze co może zrobić ukraina to chcieć wejść do unii. Zdechną z głodu przecież.
Zajebiste , gdzie można w to zagrać ?
Oj tam zdechną z głodu.
Kilka milionów Ukraińców spierdoli za chlebem, cena ziemi i mieszkań spadnie a nawet jeśli nie to "gracze" i detaliści z zachodu sobie pokupują. Jak się trochę Ukraińcy dorobią to odkupią z zyskiem. Dla zachodniego kapitału oczywiście.
Dodatkowo rodzimy przemysł ukraiński pierdolnie na łeb na szyję bo:
po 1 normy unijne na które ich zwyczajnie nie stać
po 2 stracą na handlu z ich największym partnerem handlowym czyli Rosją bo będą musieli "uszczelnić granicę" - tak jak my ok 2000 czy 2001 roku kiedy bezrobocie jebnęło jakoś 2-3% w górę w ciągu roku.
Zatem tam na majdanie stoi tłum dobrze opłacanych nędzarzy i żebraków którzy myślą, że zbudują potężną Ukrainę z żebractwa i łaski kapiącej z wielkiego euro-fiuta który już się pręży na ukraińskie dupsko.
Zgodzę się z tym, że obecnie są na smyczy u Ruskich ale teraz chcą przejść na smycz UE. Wielcy kurwa mężowie stanu.
Kilka milionów Ukraińców spierdoli za chlebem, cena ziemi i mieszkań spadnie a nawet jeśli nie to "gracze" i detaliści z zachodu sobie pokupują. Jak się trochę Ukraińcy dorobią to odkupią z zyskiem. Dla zachodniego kapitału oczywiście.
Dodatkowo rodzimy przemysł ukraiński pierdolnie na łeb na szyję bo:
po 1 normy unijne na które ich zwyczajnie nie stać
po 2 stracą na handlu z ich największym partnerem handlowym czyli Rosją bo będą musieli "uszczelnić granicę" - tak jak my ok 2000 czy 2001 roku kiedy bezrobocie jebnęło jakoś 2-3% w górę w ciągu roku.
Zatem tam na majdanie stoi tłum dobrze opłacanych nędzarzy i żebraków którzy myślą, że zbudują potężną Ukrainę z żebractwa i łaski kapiącej z wielkiego euro-fiuta który już się pręży na ukraińskie dupsko.
Zgodzę się z tym, że obecnie są na smyczy u Ruskich ale teraz chcą przejść na smycz UE. Wielcy kurwa mężowie stanu.
Angry to oni dopiero mogą być, jak ich UE puści z torbami.
Poza tym ja nie wiem o co im chodzi...? Zrobili przewrót, wybrali demokratycznego prezydenta. Na następną kadencję wybrali komucha. Sami sobie to zrobili.
A może ktoś im podłożył świnię z tym rządem, jak nam...?
Poza tym ja nie wiem o co im chodzi...? Zrobili przewrót, wybrali demokratycznego prezydenta. Na następną kadencję wybrali komucha. Sami sobie to zrobili.
A może ktoś im podłożył świnię z tym rządem, jak nam...?
Kurwa, Timon, jakiś ty głupi... Pewnie, że kilkaset tysięcy (może i kilka milionów) spierdoli. Dlaczego ma nie spierdolić? Już teraz by wyjechali, ale zachodnie rynki pracy są dla nich pozamykane. Jeśli Ukraina wstąpi do Unii, to się z czasem otworzą i spokojnie będą mogli jechać, żeby zarabiać normalne pieniądze za normalną pracę. To kurwa złe jest? Cena ziemi i mieszkań spadnie? Jak na to wpadłeś "geniuszu"? Precedens kurwa będzie... Rodzimy przemysł pierdolnie? Jak jest chujowo zarządzany, to pierdolnie, jak dobrze, to się utrzyma. Stracą na handlu z Rosją, bo uszczelnią granicę? Znaczy szczelna granica ogranicza handel? Szarą strefę chyba, więc Ukraina, jako państwo nie straci, tylko zyska. Osobną kwestią jest foch Rosji z powodu wstąpienia Ukrainy do UE, ale Polsce jakoś handel z Ruskimi nieźle wychodzi, mimo "szczelnych granic".
A na majdanie w dużej mierze jest tłum myślących ludzi, którzy dosyć mają burdelu i którzy chcą korzystać z kasy i możliwości, które daje Unia.
Wiem, że na tym portalu są nastroje anty-unijne, bo "zła ta łunia panie", ale prawda jest taka, że można na tym wiele zyskać. Trzeba chcieć.
A na majdanie w dużej mierze jest tłum myślących ludzi, którzy dosyć mają burdelu i którzy chcą korzystać z kasy i możliwości, które daje Unia.
Wiem, że na tym portalu są nastroje anty-unijne, bo "zła ta łunia panie", ale prawda jest taka, że można na tym wiele zyskać. Trzeba chcieć.
unia zła. hahaha niektórzy powinni się leczyć. Dobrze że takie pojeby jak !Timon (czy Korwin) mogą sobie co najwyżej popizdeńczyć w necie, bo w prawdziwym świecie, z normalnymi ludźmi nie zdobędą poparcia. Gimbusy wam dają na razie piwa, ale za parę lat jak dorosną to zmądrzeją i będą się wstydzić za to że kiedyś myśleli podobnie do takich niepełnosprawnych umysłowo jak wyżej wspomnieni.
Szczerze oglądam teraz wiadomości na tvn i pierdolą wiecznie o ukrainie i mam wrażenie , że Polski rząd bardziej się stara o wejście ukrainy do UE niż sama ukraina .
Kurwa ciaćkają się , jeżdżą proszą , tasak biega do premiera ukrainy , prezydent również co chwilę wydzwania .
Nosz kurwa coś jest nie tak , byle szczoch, to Polska popierdala lizać dupy wszystkim i robić za wycieraczkę .
Kurwa ciaćkają się , jeżdżą proszą , tasak biega do premiera ukrainy , prezydent również co chwilę wydzwania .
Nosz kurwa coś jest nie tak , byle szczoch, to Polska popierdala lizać dupy wszystkim i robić za wycieraczkę .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów