Ciężko się z nimi nie zgodzić.
Ciężko się z nimi nie zgodzić.
Kolejny temat zastępczy dla mediów i polityków a przeciętny obywatel to łyka jak młody ministrant
Ciekawe po co PIS podsuwa tematy zastępcze... Może chce odwrócić uwagę od spraw naprawdę istotnych, jak zamach Smoleński?
Jaki temat zastępczy?! Pytają jeden kabaret o inny kabaret i sprawę dla ich działalności dość istotną. Pokazuje to jakaś nołnejmowa telewizja, a Ty spinasz poślady o jakieś tematy zastępcze. To o czym mieli rozmawiać?! Papieżu, gospodarce?!
Jaki temat zastępczy?! Pytają jeden kabaret o inny kabaret i sprawę dla ich działalności dość istotną. Pokazuje to jakaś nołnejmowa telewizja, a Ty spinasz poślady o jakieś tematy zastępcze. To o czym mieli rozmawiać?! Papieżu, gospodarce?!
Gdyby było to poruszone tylko w tym wywiadzie czy w jakiś małych stacjach to np. Ale to jest temat przez duże "T" i w telewizorni rozmyśla się czy można tak mówić czy nie... A tymczasem podatek katastralny czy wielka kradzież na Cyprze, tych tematów się nie porusza bo są za "ciężkie" i to jest problem.
Uczepiliście się tych tematów zastępczych jak rzep psiego ogona. A na dobrą sprawę, zobaczcie jaką widownie ma telewizornia, w większej części debili. Myślicie, że będą chcieli słuchać całych debat o jakichś podatkach? Bo ja wątpię, a takie tematy są dla nich fajne, bo jeszcze cokolwiek łapią i mogą sami się wypowiedzieć. Ciągle zapominacie, że telewizja dostosowuje się do odbiorcy (zresztą jak wszystko ).
@up Gracjan,
Idź być ekstremistą gdzie indziej... mnie akurat bardzo cieszy, że nie żyjemy w czasach gdy chrześcijan zabija innych bo nie wierzą w jego ukochanego Jezuska. Islam to ciemnogród, zniżanie się do ich poziomu to nei sposób na wygranie z nimi
nie wiem jak to sie ma do kabaretu i dlaczego wszyscy maja na to takie parcie i dlaczego wspolczesne kabarety kazdy swoj wystep opieraja na:
-wśmiewaniu chornych,
-wysmiewaniu upośledzonych
-wysmiewanie starszych osob
zastanowcie sie w ilu na ile obejrzanych skeczy był taki moment,
polski kabaret to dno i żenada, a caly stand up od zdebilałych amerykanów to gwóźdz do trumny tego pierdolnika
na szczęście !
-wysmiewaniu upośledzonych
-wysmiewanie starszych osob
zastanowcie sie w ilu na ile obejrzanych skeczy był taki moment,
polski kabaret to dno i żenada, a caly stand up od zdebilałych amerykanów to gwóźdz do trumny tego pierdolnika
na szczęście !
Dziwi mnie, że przy takim wstręcie do tych wszystkich rzeczy, nadal możesz wchodzić na sadistic.pl...
Proszę, powiedz, że po prostu nie załapałeś ironii, albo też nie mówisz poważnie.
Skazać wszystkich polityków - za urazę i obrazę całego narodu i robienie z narodu debili! - bo też to robią w telewizji publicznej.
proponje sibir , ale pod chmurka xD
Dziwi mnie, że przy takim wstręcie do tych wszystkich rzeczy, nadal możesz wchodzić na sadistic.pl...
Trzymaj się blisko swoich przyjaciół a jeszcze bliżej swoich wrogów. Nie wiem jak Ty, ale ja musze wiedziec co tak naprawde neinawidze i na co najeżdzam, wiec dlatego wchodze. Moze kiedys wejde i zobacze jakąs poprawe i cos normalnego i to bedzie czas aby zmienic swoje zdanie.
Jednak wnioskuje ze Ty wolisz powtarzać za kimś jak małpa nie znajac tematu i nie mając wyrobionego własnego zdania.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów