📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Dla mnie to kaszan wyszła. Smieszy tylko grubas i tylko on cos kombinuje, a oni tylko czekają aż on cos zrobi/powie. Do tego jeszcze te wyrwane z kontekstu zachowania tego chudego. Tragedia.
Ale gdyby sie tak zastanowić nad poziomem inteligencji publicznosci w studiu i przed telewizorami, zapewne smieszy ...
Ale gdyby sie tak zastanowić nad poziomem inteligencji publicznosci w studiu i przed telewizorami, zapewne smieszy ...
a ja uważam że ani mru mru to zajebisty skecz i nie wiem jak innii... ja sie smieje za kazdym razem jak ich ogladam nawet jesli widzialem juz ten skecz. Kapka niewysublimowanego humoru nikomu nie zaszkodzila
Seneka
A Wy na spontanie to byście na pewno coś lepszego wymyślili...
-Yyy...
-Hehe.. yyy...
-No właśnie.. hehe...
Koniec i chuj!
Krytykujecie, a sami chuja umiecie!
A Wy na spontanie to byście na pewno coś lepszego wymyślili...
-Yyy...
-Hehe.. yyy...
-No właśnie.. hehe...
Koniec i chuj!
Krytykujecie, a sami chuja umiecie!
żałosne... poziom polskich kabaretow spadl do przerazajacego poziomu
a_kazik zgodze się z tobą że nic lepszego byśmy nie wymyślili ale to nie jest powód żeby zaraz wstawiać ten kabaret na wszystkie portale ; / jak dla mnie to totalny suuchar
Wali mnie to co ktos by zrobil gdyby. Mozna tak gdybac w nieskończonosc. A może bym cos lepszego wymyslił? A może mam zajebiste poczucie humoru ? Więc skończ pierdolić. Liczy się tu i teraz, a ta improwizacja to kaszana. Suchar wyszedł straszny.
Dla zabezpieczenia się napiszę dwa zdania:
-Oglądam bo mogę.
-Komentuje bo mogę i po to są komentarze.
Wali mnie to co ktos by zrobil gdyby. Mozna tak gdybac w nieskończonosc. A może bym cos lepszego wymyslił? A może mam zajebiste poczucie humoru ? Więc skończ pierdolić. Liczy się tu i teraz, a ta improwizacja to kaszana. Suchar wyszedł straszny.
Dla zabezpieczenia się napiszę dwa zdania:
-Oglądam bo mogę.
-Komentuje bo mogę i po to są komentarze.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów