📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
To chociaż trochę śmieszne .... a nie to co u nas ten pajac Wardęga robi -,-
ale to na wodzie to juz fejk .... gosciu podstawiowny w lodce, jasne ze go wczesniej nie widzial ze on tam siedzi
ale to na wodzie to juz fejk .... gosciu podstawiowny w lodce, jasne ze go wczesniej nie widzial ze on tam siedzi
tylko dżołki na białych? W bambusowych gajach czy ciapackich kebsach dowcipy nie byłyby śmieszne?
<niepopularnaopinia> pierdolony prostak z tego Remiego, a każdy który mu przyklaskuje to dla mnie mentalny gimbus.
Sam nie masz matki!
Motyw z wyjebaniem toi-toi'a mi się nie podobał. Robol miał przerwę, chciał się spokojnie wysrać, a tu nagle jakiś idiota robi mu symulator statku kosmicznego. I weź potem spokojnie pracuj na budowie czy gdziekolwiek indziej, wykonuj swoje obowiązki i odpowiadaj za swoją pracę...
żułw napisał/a:
Podjebał pomysł od Wardengi
Ten wardenga jeszcze srał w pieluchy jak Remi nagrywał swoje pierwsze filmiki, więc nie wiem kto tu od kogo co zajebał...
Browaryt napisał/a:
akcja z ptakiem hjaahaha . Ktoś przetłumaczy ten cytat na końcu każdego filmu?
Wg. mnie rozchodzi się o tekst typu "Robiąc cokolwiek, możesz stać się każdym", ale 100% pewności nie mam
Wg. wiki : "„Robiąc cokolwiek, stajesz się kimkolwiek!” lub „Robiąc byle co, stajesz się byle kim!”" z tym, że to drugie tłumaczenie jest z dupy wzięte.
Od jakiego kurwa wardegi? Ten wardega zajebal pomysl od jakiegos tam devila z balls of steel...
tak to hejt na tego co jest jako "najlepszy komentarz"... tylko po to się zalogowałem... dobranoc
tak to hejt na tego co jest jako "najlepszy komentarz"... tylko po to się zalogowałem... dobranoc
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów