18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
artur1792 2014-04-25, 17:30
To chociaż trochę śmieszne .... a nie to co u nas ten pajac Wardęga robi -,-

ale to na wodzie to juz fejk .... gosciu podstawiowny w lodce, jasne ze go wczesniej nie widzial ze on tam siedzi
Zgłoś
ProVVe 2014-04-25, 17:41
tylko dżołki na białych? W bambusowych gajach czy ciapackich kebsach dowcipy nie byłyby śmieszne?

Ola gringo
Zgłoś
m................a 2014-04-25, 17:56
Za Remiego zawsze piwo
Zgłoś
thewhitestar 2014-04-25, 18:05
Piromanx napisał/a:

<niepopularnaopinia> pierdolony prostak z tego Remiego, a każdy który mu przyklaskuje to dla mnie mentalny gimbus.

Sam nie masz matki!
Zgłoś
johnny12325 2014-04-25, 18:19 1
Motyw z wyjebaniem toi-toi'a mi się nie podobał. Robol miał przerwę, chciał się spokojnie wysrać, a tu nagle jakiś idiota robi mu symulator statku kosmicznego. I weź potem spokojnie pracuj na budowie czy gdziekolwiek indziej, wykonuj swoje obowiązki i odpowiadaj za swoją pracę...
Zgłoś
Majozen 2014-04-25, 20:26 1
Gościu jest kozak, wardega może mu stopy lizać
Zgłoś
Maek 2014-04-25, 22:04
żułw napisał/a:

Podjebał pomysł od Wardengi

Ten wardenga jeszcze srał w pieluchy jak Remi nagrywał swoje pierwsze filmiki, więc nie wiem kto tu od kogo co zajebał...

Browaryt napisał/a:

akcja z ptakiem hjaahaha . Ktoś przetłumaczy ten cytat na końcu każdego filmu?

Wg. mnie rozchodzi się o tekst typu "Robiąc cokolwiek, możesz stać się każdym", ale 100% pewności nie mam

Wg. wiki : "„Robiąc cokolwiek, stajesz się kimkolwiek!” lub „Robiąc byle co, stajesz się byle kim!”" z tym, że to drugie tłumaczenie jest z dupy wzięte.
Zgłoś
Nikczemnikk 2014-04-27, 4:07
Od jakiego kurwa wardegi? Ten wardega zajebal pomysl od jakiegos tam devila z balls of steel...
tak to hejt na tego co jest jako "najlepszy komentarz"... tylko po to się zalogowałem... dobranoc
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów