📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mam taka głęboką nadzieje ze nagle ta piosenka wykasuje się automatycznie z wszystkich komputerów na świecie i słuch oraz pamieć o niej zaginie...
kto oprócz mnie się śmiał kiedy ta niebieskowłosa wbijała swoją głową nóż w ścianę?
robal321 napisał/a:
ANIME FAGS GONNA FAP
ten podkład muzyczny zaczyna być tak samo wkurwiający ja ten z requiem for a dream...
a chińskie bajki to chuj
To po chuj w ogóle wchodzisz w taki temat?
@Bies666
@Jeadong
Wiedzialem, ze jakis retard w koncu to wrzuci(to chyba caly arsenal hater'ow z sadistica). Gratuluje oryginalnosci!
@Jeadong
Wiedzialem, ze jakis retard w koncu to wrzuci(to chyba caly arsenal hater'ow z sadistica). Gratuluje oryginalnosci!
Generalnie dobre scenki poucinał autor, zawsze przy tych momentach uwielbiałem wpierdalać sobie frytki z kechupem xD
wypierdlaja z ta bajka, dzieciaku na demoty!!
Kościu napisał/a:
Dlatego wole sobie anime dawkować by mi się na mózg nie jebło
A tak właściwie może mi ktoś podać nazwe anime Hellsinga które nie odbiega od mangi fabularanie że ja pierdole? Kiedyś coś oglądałem ale tylko początek był jakiś spójny z mangą
JA to oglądałem na różnych erwisach pod nazwą Hellsing Ultimate i jeśli to w google wklepiesz bez problemu znajdziesz.
Nie cierpie anime ale jakimś cudem to mi sie spodobało
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów