A w ogóle teraz odkryłem pewną cechę polskiego społeczeństwa hejcą bez powodu
Bo się naczytali na necie czegoś debilnego albo nasłuchali opinni innych i przyjeli ją za swoją bez rozpatrzenia sprawy
Np. Murzyny, hejcicie ich a znacie jakiegoś ?
Ni chu-ja... "No tak ale ja oglądałem filmiku na sadolu jak murzyni sie biją i to znaczy że murzyni to i tamto.. ponad to mój sąsiad mówił że murzyny śmierdzą" O Polakach też jest wiele debilnych filmików na internecie oraz wiele negatywnych wypowiedzi i czy to znaczy że wy jak i ja mamy się z tym utożsamiać ? Może wy ale nie ja.. Kurwa te stereotypy
Pewnie tym hejterom starsze roczniki nagadały: "jak będziesz oglądał anime to ci kutas nie urośnie" albo "odpadną ci rączki i oczka zaropieją". Nie oglądaliście żadnego anime a hejtujecie jak pojebani, bo się nasłuchaliście opini innych ludzi o tym nawet nie analizując tematu. Swoją drogą naprawdę bardzo inteligentne posunięcie
Komuna jednak nauczyła że jedna jednostka ma myśleć tak jak wszystkie inne inaczej zostanie wyeliminowana
Mała rada coś Ci się nie podoba albo zamknij mordę i idź dalej albo wyraź swoją opinię na ten temat nie obrażając nikogo...(Bo przecież według regulaminu nie możemy się obrażać).