Stary dobry poczciwy Dragon Ball
Fairy Tail
One Piece
Birdy the Mighty Decode
Chyba mnie za to zlinczujecie
A żeś kurwa animefagu/weeaboo zabłysnął... Moderator nie może nadawać się niczego innego jak do tego czym się akutalnie zajmuje.
Nie... Modne się stało że tysiące głupich bachorów ogląda te ścierwo... W chuj prze wielka miłość do Japonii, wszystkiego co kurwa tylko stamtąd pochodzi. A japońce jako to tradycyjne, rasistowskie i nacjonalistyczne japońce tylko się cieszą że głupi biali ludzie nakręcają ich biznes...
Poza tym... Serio kurwa...? Ile jeszcze będziecie oglądać głupie bajeczki głównie o treści "jest gość który chodzi i napierdala się z innymi" albo "jest gość i 10000 cycatych panienek lata wokoło niego"...? Czas dorosnąć...
"Jestę moderatorę" rzygać mi się chce jak czytam coś takiego. Widać, że sporo lekcji polskiego w szkole ominąłeś
Oj Pener jest nerwowy...
Co było w tym obraźliwego? Ja tego nie wymyśliłem, to są słowa TT
od teraz każdy post nie związany z tematem otrzymuje w1
arashel
jak ty się nadajesz do pierdolenia, tak nikt się nie nadaje...
nie wiem tylko, kto by ruszył taką małpę, chociaż kijem...
rozumiem, że wolisz animacje o trzech gówniarach napieprzające się z szympansem przez wszystkie odcinki.
może załóż oddzielny temat z atomówkami.
gratuluję gustu.
Rzygasz na Penera?
mateuszowy,
Kurwa kolejny znawca się znalazł porównujący anime do bajek. Jest coś takiego jak anime dla dzieci, ale jest teżwiele o tematach nie nadających się dla nich (i już nie chodzi mi o sceny przemocy czy sexu).
Kurwa, czy to normale wypowiadać się na tematach, o których nie ma się pojęcia?
Aż mnie krew zalewa. Chcesz odpowiedzieć? napisz mi na PW ,a nie hejt albo bluzgi nie związane z tematem.
Anime to nie bajki. Anime to nie kreskówki. Tak samo jak motocykl nie jest samochodem! mimo,iż też jeździ.
(edit) kurczę nie zdążyłem przed TT napisać :/
Witam serdecznie, mam pytanie do Pana czym jest anime? Liczę i czekam na odpowiedź.
Pozdrawiam serdecznie.
Kreskóweczki są skierowane dla nastolatków i dzieci, a nie dla dorosłych ludzi litości, dokąd te społeczeństwo zmierza...