📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
To RM czy jakieś inne coś?
Kurwa to chrescijanstwo w takiej pryimitewnej formie z aniolami, diablami, swietymi jest tak zajebiscie pojebane, ze niewiem jak mozna w to wierzyc. Trzeba byc naorawde strasznym idiotą, zeby wierzyc, ze aniolek pomoze ci tylko wtedy gdy poprosisz go o pomoc bo inaczej on niewie co ma robic. Spoleczenstwo jest strasznie ciemne.
od takiego słuchania wąż opadnie każdemu droga słuchaczko...
"czy potrzebni nam są aniołowie? pewnie tak, skoro Pan Bóg ich stworzył"
czy potrzebne nam są komary? pewnie tak, skoro Pan Bóg je stworzył
czy potrzebne nam są owsiki? pewnie tak, skoro Pan Bóg je stworzył
czy potrzebne nam są rozmaite rodzaje raka krtani? pewnie tak, skoro Pan Bóg je stworzył
skąd jakiś domorosły kaznodzieja wie co istnieje, co nie istnieje, co jest potrzebne a co chuja warte? każdy z nich się powołuje na Biblię, choćby ich teorie były ze sobą sprzeczne. jeśli już snują jakieś swoje teorie, to niech to przynajmniej robią z sensem, a nie się kompromitują ładując taki bełkot do internetu. dziwią się czemu autorytet kościoła jest mocno podkopany, jak sami siebie kompromitują z dnia na dzień coraz bardziej...
czy potrzebne nam są komary? pewnie tak, skoro Pan Bóg je stworzył
czy potrzebne nam są owsiki? pewnie tak, skoro Pan Bóg je stworzył
czy potrzebne nam są rozmaite rodzaje raka krtani? pewnie tak, skoro Pan Bóg je stworzył
skąd jakiś domorosły kaznodzieja wie co istnieje, co nie istnieje, co jest potrzebne a co chuja warte? każdy z nich się powołuje na Biblię, choćby ich teorie były ze sobą sprzeczne. jeśli już snują jakieś swoje teorie, to niech to przynajmniej robią z sensem, a nie się kompromitują ładując taki bełkot do internetu. dziwią się czemu autorytet kościoła jest mocno podkopany, jak sami siebie kompromitują z dnia na dzień coraz bardziej...
"..."wąż" atakował siostrę przeorysze, ale dzięki modlitwie "wąż" opadł..." ja będęc na miejscu właściciela "węża" też bym stracił ochotę jakby babka wyjechała mi z modlitwą w nastrojowej sytuacji
"Bóg ofiarował ci chorobe psychiczną" Hahaha
Każdy ma swojego własnego anioła stróża, pachnie mi tu pokemonami, tam też każdy miał własnego pokemona.
"Aniele stróżu mój! walcz, Aniele Stróż atak skrzydłami!" i to jest chyba ta "walka ducha"
"najmniej inteligentny anioł jest jest bardziej inteligentny od najinteligentniejszego człowieka na planecie Ziemia"
A jak polecę na Marsa ?
"Aniele stróżu mój! walcz, Aniele Stróż atak skrzydłami!" i to jest chyba ta "walka ducha"
"najmniej inteligentny anioł jest jest bardziej inteligentny od najinteligentniejszego człowieka na planecie Ziemia"
A jak polecę na Marsa ?
Bardziej mnie rozśmieszają osoby ,wielce bogobojnie które łamią najważniejsze reguły ich religii. W Bibli jest napisane. "NIE BĘDZIESZ MIAŁ CUDZYCH BOGÓW PRZEDE MNĄ" . A nie którzy traktują jakiegoś tam świętego jak Boga. Modlą się do niego ,błagają go o wszystko. Hmmm pytanie czy taka osoba trafi do tego wspaniałego nieba? ;P Przecież to jest w religii chrześcijańskiej Grzech Śmiertelny. Czyli osoby które pokazują jak bardzo nie są święci. Ba nawet pouczają drugą osobę na poziomie etycznym oraz religijnym. Trafią do Tartaru xD Czyli tak zwanego piekiełka ,gdyż podczas spowiedzi zapominają ,że modlitwa do aniołów to jest grzech..... 1 Reguła w Dekalogu MUahahaha Fail... Ale Chrześcijańska wiara jest śmieszna ;D
Bardziej mnie rozśmieszają osoby ,wielce bogobojnie które łamią najważniejsze reguły ich religii. W Bibli jest napisane. "NIE BĘDZIESZ MIAŁ CUDZYCH BOGÓW PRZEDE MNĄ" . A nie którzy traktują jakiegoś tam świętego jak Boga. Modlą się do niego ,błagają go o wszystko. Hmmm pytanie czy taka osoba trafi do tego wspaniałego nieba? ;P Przecież to jest w religii chrześcijańskiej Grzech Śmiertelny. Czyli osoby które pokazują jak bardzo nie są święci. Ba nawet pouczają drugą osobę na poziomie etycznym oraz religijnym. Trafią do Tartaru xD Czyli tak zwanego piekiełka ,gdyż podczas spowiedzi zapominają ,że modlitwa do aniołów to jest grzech..... 1 Reguła w Dekalogu MUahahaha Fail... Ale Chrześcijańska wiara jest śmieszna ;D
czuje ze po 5 minutach które przesłuchałem dostane zatwardzenia.
jakbym przesłuchał całe to bym przez tydzień sie nie wysrał.
jakbym przesłuchał całe to bym przez tydzień sie nie wysrał.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów