📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To już nie można z anielskimi skrzydłami na rowerze jeździć? Co za kraj...
0:12 i 0:18 Skąd ten biegnący policjant się tam wziął? :O Patrze kilka razy i zawsze wybiega zza słupa, gdzie wcześniej go nie było.
Meges napisał/a:
Był już film dowodowy z gościem na rowerze, udowadniający że w Rosji wynaleźli teleportację ludzi0:12 i 0:18 Skąd ten biegnący policjant się tam wziął? :O Patrze kilka razy i zawsze wybiega zza słupa, gdzie wcześniej go nie było.
pietras_ja, faktycznie. Wygląda na to, że elementem kluczowym jest rower, gdzieś w pobliżu.
0:12 i 0:18 Skąd ten biegnący policjant się tam wziął? :O Patrze kilka razy i zawsze wybiega zza słupa, gdzie wcześniej go nie było.
Jebana Ruska magia
Widzę tylko jedno rozsądne i logiczne uzasadnienie pojawienia się tego policjanta z za słupa.
Anioł jest prawdziwy i spierdolił z nieba.
Teraz go gonią wraz w "służbami porządkowymi".
Anioł jest prawdziwy i spierdolił z nieba.
Teraz go gonią wraz w "służbami porządkowymi".
Meges napisał/a:
Spokojnie, to zwykły błąd w matrixie, nie ma się czego obawiać
Ten policjant cały czas był za rowerem a nie było go widać bo się idealnie zsynchronizowało przemieszczanie kamery policjanta i anioła.
Jakie tam nie zwykłe policjant przełączył się z trybu invisible na tryb maximum speed
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów