W komentarzach dwa pytania za lub przeciw i mam nadzieję, że wysoka liczba piw zmotywuje adminów do otwartej dyskusji.
Zdjęcie dla widoczności.
jestem przeciw, jak wszyscy mogą sie wypowiadać to kurwa wszyscy. Niech sadol pozostanie jednym z tych ostatnich miejsc prawdziwej demokracji
A czy ja komuś chce zabronić się wypowiadać? .
jestem przeciw, jak wszyscy mogą sie wypowiadać to kurwa wszyscy. Niech sadol pozostanie jednym z tych ostatnich miejsc prawdziwej demokracji
Kolejną sprawą jest dziwna tendencja że materiał z egzekucji nazywany przez wielu typowym materiałem HARD
otrzymuje niecałe 90 piw skok gejosmena na chuja ma:
Hard w swoim założeniu ma szokować, śmieszyć, obrzydzać a większość materiałów spełnia to zadanie. Oczywiście jak widzimy że ktoś jest monotematyczny to mu scalimy tematy i po sprawie albo założymy zbiorczy* - *co niechętnie robimy.
Uważam, że przy wielorodności tematów każdy znajdzie dla siebie coś interesującego a jak mu coś nie odpowiada to po prostu omija i nie komentuje tego materiału.
dałeś dwa przykłady z dwóch różnych działów. Pięknie. Skoro dałes mozliwość wykluczenia tego czego nie chce się widzieć na hardzie, to czemu na siłę wciskasz ludziom pedalstwo pozbawiając ich możliwości oddzielenia tego od ich seksualności? Pedalstwo jest porównywalnie tak obrzydliwe jak fekalia, ale fekalia pozwalasz odseparować, a pedalstwo to dla hetero ma być oboewiązek. Kurwa pięknie widać co jest pięć.