18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
BongMan 2011-02-13, 15:12
To nie jest tak że jak ktoś jest sam to nie lubi walentynek. Jak miałem pannę to też pierdoliłem ten komercyjny chłam.

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
bloodwar 2011-02-13, 16:07
@up no tak ale walentynki spędzane z ręką to już nie to samo...

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
VVigor 2011-02-13, 18:00 1
@up jeden ciul czy walentynki z ręką,czy inny dzień,doznania te same.

Kill'em All
https://www.clixsense.com/?14526098
Zgłoś
p................1 2011-02-13, 18:08
Prawda jest taka że kto ma dziewczynę ten idzie z nią na jakąś pizzę do restauracji a potem pół nocy ją dupczy a Wy sadole nie mający żadnych lasek co najwyżej walicie konia wchodząc na harda. Chuj wam w dupe.
Zgłoś
p................1 2011-02-13, 18:37
Kozogłowy:
Widać że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, czego was uczą w tej podstawówce ?
Zgłoś
Gszysztow 2011-02-13, 18:52
A tam, wielka afera te walentynki. Dla mnie to takie samo święto jak inne czyli:
Zadanie główne: przeżyć
Zadania poboczne: unikać bandy uśmiechniętych debili

Veni Vidi Vyiebane
Zgłoś
Uszaty 2011-02-13, 19:11
Najwięcej piw postawią ci, co i tak polecą grzecznie do swoich panien z kwiatkami czy innym badziewiem.
Zgłoś
slesa 2011-02-13, 20:16
oczywiście wykres poparty badaniami itd. (nawet jeśli to oczywiście internautów)
nie ma to jak trooling
Zgłoś
xoxo 2011-02-13, 21:02 1
Fuck this shit!
Zgłoś
crackit 2011-02-13, 21:14
YEAH!! Agreed! Fuck this shit!
Zgłoś
boniu 2011-02-13, 22:56 1
pawel2611 napisał/a:

Kozogłowy:
Widać że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, czego was uczą w tej podstawówce ?

A znaki interpunkcyjne to chyba też w podstawówce. Ale co ja tam wiem.
Zgłoś
kolarzowa 2011-02-14, 19:33
najlepsi są gogusie zabierający panienki na komedie romantyczne do kina. siedzi taki pajac w tym kinie i ogląda zjechany film udając że dobrze się przy tym bawi. no ja pierdziele trochę godności kuźwa. albo mój kumpel jest dobry. zna się na miłości jak Kaczyński na konopiach pozjadał wszystkie rozumy i mnie poucza co i jak, gdy kupuję lasce różę pyta się z jakiej okazji. jak odpowiadam że tak o niech się laska cieszy to ma wielkie zdziwko bo nie potrafi zakumać że bez okazji też można lowelas zjechany
Zgłoś
VVigor 2011-02-15, 22:32
kolarzowa napisał/a:

najlepsi są gogusie zabierający panienki na komedie romantyczne do kina. siedzi taki pajac w tym kinie i ogląda zjechany film udając że dobrze się przy tym bawi. no ja pierdziele trochę godności kuźwa. albo mój kumpel jest dobry. zna się na miłości jak Kaczyński na konopiach pozjadał wszystkie rozumy i mnie poucza co i jak, gdy kupuję lasce różę pyta się z jakiej okazji. jak odpowiadam że tak o niech się laska cieszy to ma wielkie zdziwko bo nie potrafi zakumać że bez okazji też można lowelas zjechany

Naprawdę?

Kill'em All
https://www.clixsense.com/?14526098
Zgłoś
l................s 2011-04-07, 0:32
To, ze tobie twoja daje tylko w walentynki to nie nasz problem.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów