na temat walentynek
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
To nie jest tak że jak ktoś jest sam to nie lubi walentynek. Jak miałem pannę to też pierdoliłem ten komercyjny chłam.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@up no tak ale walentynki spędzane z ręką to już nie to samo...
Prawda jest taka że kto ma dziewczynę ten idzie z nią na jakąś pizzę do restauracji a potem pół nocy ją dupczy a Wy sadole nie mający żadnych lasek co najwyżej walicie konia wchodząc na harda. Chuj wam w dupe.
Kozogłowy:
Widać że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, czego was uczą w tej podstawówce ?
Widać że masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem, czego was uczą w tej podstawówce ?
A tam, wielka afera te walentynki. Dla mnie to takie samo święto jak inne czyli:
Zadanie główne: przeżyć
Zadania poboczne: unikać bandy uśmiechniętych debili
Zadanie główne: przeżyć
Zadania poboczne: unikać bandy uśmiechniętych debili
nie ma to jak trooling
nie ma to jak trooling
pawel2611 napisał/a:
Kozogłowy:
A znaki interpunkcyjne to chyba też w podstawówce. Ale co ja tam wiem.
najlepsi są gogusie zabierający panienki na komedie romantyczne do kina. siedzi taki pajac w tym kinie i ogląda zjechany film udając że dobrze się przy tym bawi. no ja pierdziele trochę godności kuźwa. albo mój kumpel jest dobry. zna się na miłości jak Kaczyński na konopiach pozjadał wszystkie rozumy i mnie poucza co i jak, gdy kupuję lasce różę pyta się z jakiej okazji. jak odpowiadam że tak o niech się laska cieszy to ma wielkie zdziwko bo nie potrafi zakumać że bez okazji też można lowelas zjechany
kolarzowa napisał/a:
najlepsi są gogusie zabierający panienki na komedie romantyczne do kina. siedzi taki pajac w tym kinie i ogląda zjechany film udając że dobrze się przy tym bawi. no ja pierdziele trochę godności kuźwa. albo mój kumpel jest dobry. zna się na miłości jak Kaczyński na konopiach pozjadał wszystkie rozumy i mnie poucza co i jak, gdy kupuję lasce różę pyta się z jakiej okazji. jak odpowiadam że tak o niech się laska cieszy to ma wielkie zdziwko bo nie potrafi zakumać że bez okazji też można lowelas zjechany
Naprawdę?
To, ze tobie twoja daje tylko w walentynki to nie nasz problem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów