18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
rockface123 2013-09-04, 7:19 2
no bądźmy szczerzy skoro gimbusy właśnie pakują sie do gimbazy napisze komentarz, każda doświadczona osoba potrafiąca grać na gitarze elektrycznej po dorwaniu tej rajskiej gitary Les Paul zagrała by podobnie jak nie lepiej więc rewelacji nie ma, a tak btw w must be de chuj wie co tam dalej śpiewają cipo-gwiazdki jakieś chuje muje bez talencia nie potrafiące grać na gitarze, a ta kobieta i tak przegra, bo nie zcoverowała biebera masturbując się szczotką od kibla

Ślepota żywi świata szaleństwa
Krusząca się wiara, nie ma wątpliwości
Religia i nauka walczą w nowym rodzaju wojny
Zgłoś
tool006 2013-09-04, 9:21 3
Ja nie wiem co tutaj robi pedalski i nieudolny dragonforce... To już Metallica na pierwszej koślawej płycie grała lepiej, na pewno bez podkręcania tempa w studiu. Kolejni, co to się wybili na gówniarzach, co nawet nie wiedzą jak gitarę utrzymać...

"Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi"
Zgłoś
barto125 2013-09-04, 9:59

Tu macie najlepszą gitarę.
Zgłoś
Browaryt 2013-09-04, 10:18
@up
Dla mnie to ona może nawet być bez tej gitary

możesz wszystko
Zgłoś
Kondra 2013-09-04, 10:23 1
tool006 napisał/a:

Ja nie wiem co tutaj robi pedalski i nieudolny dragonforce... To już Metallica na pierwszej koślawej płycie grała lepiej, na pewno bez podkręcania tempa w studiu. Kolejni, co to się wybili na gówniarzach, co nawet nie wiedzą jak gitarę utrzymać...

Watch out, we got a pro over here!
Ktoś tu chyba nie widział jak gra Herman Li na żywo.
Zgłoś
antykreator 2013-09-04, 11:19 3
to i ja coś dam

Antykreator + aparat
facebook.com/Antykreator87
antykreator.digart.pl/digarty/
Zgłoś
eremen 2013-09-04, 13:43 1
Świetnie, zagrała z feelingiem i po swojemu. Ci który ją krytykują pewnie nie mieli gitary w ręku i zgrywają kozaków albo wylewają żale... albo jedno i drugie

@rockface
nieprawda że musi przegrać bo w jednej serii MBTM wygrał właśnie gitarzysta, więc szanse ma spore.

Ja tej Pani kibicuję i czekam na kolejne kompozycje
Zgłoś
ściwanek 2013-09-04, 14:49
Widzicie Kobiety!! Czego można nauczyć się w kuchni!!

Nigdy nie wiadomo, kto na nas wpadnie...
Zgłoś
Jarowit 2013-09-04, 16:11 1
Tutaj też gitarka od kuchni strony.

Zgłoś
s................r 2013-09-04, 17:57
Pani gra spoko, jak na amatora sie znaczy. Ale jest tak samo przecietna jak ten mlodzik w zeszlym sezonie co napierdalal Lot trzmiela. No jest ok, ale do gwiazdorstwa daaaaleko.

Natomiast ta pani od Dead or Alive ma ogromny talent, a nawet dwa.
Zgłoś
Pan_Generał 2013-09-04, 20:18 2
To jest prawdziwy gitarzysta. Ta dziewczyna może mu buty czyścić.

Anything in life worth doing is worth overdoing. Moderation is for cowards.
Zgłoś
robson101 2013-09-04, 20:36
wszystko ładnie i pięknie mi się np podobało, tylko każdy gitarzysta tak umie zagrać a zamysłem tego programy jest niby znalezienie prawdziwych perełek w branży muzycznej, chociaż wiadomo jak z reguły się to kończy
Zgłoś
v................r 2013-09-06, 10:36
msnrc napisał/a:

Gdzie tu masz "wah-wah"?

Ja pierdole, ciekawe kto to kupił, przecież to oczywista podpucha.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów