📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
No no no no no !
Bez przesady, że świetna ale grać na pewno potrafi. No fajnie to robi, więc gratulacje.
Niech to, ciemny gwint
Piwo za wah-wah
powiedzenie teraz "szarpidrut" nabiera nowego znaczenia
podobno nauczyła się grać tylko ze słuchu
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
No i co z tego że umie zajebiście grać ? Spójrzcie na to "żiri". Zapendowska moze i kiedyś znała się an muzyce, ale ona docenia wokal , a nie umiejętności. Ten gejuszek to Wozzo o ile mnie wzrok nie myli. Koleś tak an prawdę nie wiadomo skąd, nie wiadomo co umie (wydał jakieś tam albumy dla gimbazy - bardziej odpowiednik biebera anizeli gwiazda). Kora może ją wyciagnie, a jeśli nie to Sztaba weźmie jad o siebie. Niestety taka smutna prawda. Zagrała to na światowym poziomie (chuj że pewnie ćwiczyła 2 lata, ale pokazuje to że jednak potrafi). Oby wiecej takich ludzi, bo może uda nam się stworzyć Polski zespół na poziomie dawnego Maanam, czy innych takich jak Perfect. Brawo i oby tak dalej
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów