📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Ciekawe co na to 4chan
Akurat wczoraj naszła mnie ochota na obejrzenie sobie maski...
genialny film, Jim wymiata
A co do filmiku... Tibia, Metin itp itd MMORPG... żal pupę ściska jak się widzi takich cymbałów
Under 16 powinni zakazać korzystania z czegoś takiego jak globalna sieć komputerowa, a dla bezpieczeństwa ich bliskich nie powinni mieć dostępu do samego komputera ;P
genialny film, Jim wymiata
A co do filmiku... Tibia, Metin itp itd MMORPG... żal pupę ściska jak się widzi takich cymbałów
Under 16 powinni zakazać korzystania z czegoś takiego jak globalna sieć komputerowa, a dla bezpieczeństwa ich bliskich nie powinni mieć dostępu do samego komputera ;P
U kogo to było na kanale? damianero kilka lat temu, czy już mi się mieszają?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów