📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
tanio skóry nie sprzedali
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Nie no kurwa, dziadek mopem w szybę wali, mógł chociaż jeszcze Clean'em popryskać
ladnie wymopowal szybe od wewnatrz, ten w kominiarce (widocznie u nich jest tak samo zimno jak u nas) zgubil szczote i samym kijem napierdalal
I to mi się podoba jakby społeczeństwo tak zawsze reagowało to takich pseudo baranów w kominiarkach by było o wiele mniej. Bo by jeden z drugim wiedział że Kowalski nie będzie stał i udawał że nie widzi tylko razem z kilkoma innymi Kowalskimi podejdzie i w ryja zapierdoli sztukę aż kominiarza poskłada.
Ninja gaiden 8
Podoba mi sie postawa. Bronia swojego. Tak nawiasem to obrona Czestochowy to fikcja literacka. Czarni nie byli juz tacy odwazni.
I to jest słuszna postawa! Jak już kolega wyżej napisał, gdyby każdy miał taka reakcje, to nie potrzebny byłby taki organ jak policja. Każdy dba o swoje i pomaga bliźniemu w potrzebie. To jest to!
jak odpowiadacie na komentarze (chodzi o tą ramkę, w której jest treść komentarza na który chcemy odp)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów