18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:55
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 58 minut temu
🔥 Konkret wpierdol dla pedofila - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mazga50 2024-06-09, 20:38 1
sadolkaniesadol napisał/a:

źródło nie podaje informacji co doprowadziło do tego stanu

Stawiam diagnozę: coś się popierdoliło w główce.
Zgłoś
Antyrion 2024-06-09, 22:58 3
Velture napisał/a:

Jako ktoś kto miał kiedyś anoreksję powiem w ten sposób - ona nie widzi w lustrze tego co my.
Jak miałem ok 18-19 lat popadłem w anoreksję jak się odchudzałem. Wszyscy mi mówili, że chujowo wyglądam i za bardzo schudłem.
Przy 189cm ważyłem 75kg i wyglądałem jak szkielet ale w lustrze widziałem wszędzie tłuszcz. Mogłem pokazać ci kurwa kość i powiedzieć ile tłuszczu tam widzę.
W każdym razie reasumując - to choroba psychiczna i trzeba to leczyć. Ja się nie leczyłem ale po prostu mi się fajna dupa spodobała i jak powiedziała, że wyglądam jak zombie to do 86 podbiłem i tak trzymałem kilka lat.
Ważyłem 140, wazyłem 75. Najlepiej się czuję i wyglądam przy ok 86kg.

co ty pierdolisz ze 189cm i 75kg to anoreksja, sam ważyłem przez pewien czas 62kg przy 185 cm i czułem się zajebiście i w ogóle nie myślałem że mam anoreksje. A mało ważyłem bo nie miałem hajsu na jedzenie bo musiałem mieć na czyns i na studia.
Zgłoś
Dymek950 2024-06-09, 23:41
Szkoda ciałka jest dobre miała a stwierdziła że chce szkielet mieć nikt tego nie zrozumie żucie jest smutne i okrutne
Zgłoś
dOpieca 2024-06-10, 9:34
Velture napisał/a:

Jako ktoś kto miał kiedyś anoreksję powiem w ten sposób - ona nie widzi w lustrze tego co my.
Jak miałem ok 18-19 lat popadłem w anoreksję jak się odchudzałem. Wszyscy mi mówili, że chujowo wyglądam i za bardzo schudłem.
Przy 189cm ważyłem 75kg i wyglądałem jak szkielet ale w lustrze widziałem wszędzie tłuszcz. Mogłem pokazać ci kurwa kość i powiedzieć ile tłuszczu tam widzę.
W każdym razie reasumując - to choroba psychiczna i trzeba to leczyć. Ja się nie leczyłem ale po prostu mi się fajna dupa spodobała i jak powiedziała, że wyglądam jak zombie to do 86 podbiłem i tak trzymałem kilka lat.

Teraz o noge mniej ważysz i tak.
Zgłoś
greeck 2024-06-10, 11:39
Velture napisał/a:

Kurwa ale rollercoaster odjebałeś. Piwo że jesteś jeszcze z nami. 🍺
Zgłoś
minions 2024-06-10, 11:55
Velture napisał/a:

Velture: bawi i uczy.
Zgłoś
Kubikson 2024-06-10, 13:55 1
brede napisał/a:

na chuj po nowe zdjecia ja do wymiany dałem to co na poprzednim dowodzie bo mi zostały xD

Już nie miałem starych zdjęć ze starego dowodu, poza tym na starym dowodzie było zdjęcie sprzed 15 lat, gdzie miałem chyba 19 lat, także nie było wyjścia
Zgłoś
ActAnonymous 2024-06-11, 10:05 1
To jeszcze nic, pa tera :

Zgłoś
dybos 2024-06-11, 12:42
Velture napisał/a:

Kończynę też sobie ujebałeś, żeby mniej ważyć?
Zgłoś
koolowsky 2024-06-17, 22:42
Velture napisał/a:

Jak na nołlajfa to wiele cie spotkało w życiu. Noge ujebało, anoreksje miałeś. Ale powiem ci, że to chuj nie anoreksja, co najwyżej leciutka niedowaga.
Zgłoś
T3RMINATOR 2024-06-20, 19:44
A Ja mam 186 cm wzrostu i 106 kg wagi chuj wam do tego
Zgłoś
smc 2024-07-04, 23:45
ActAnonymous napisał/a:

To jeszcze nic, pa tera :

O kurwa, ale głód w tej rosji mają... Jebane sankcje.

[ Dodano 2024-07-04, 23:48 ]
P.S.

Co byście wybrali:
Wzrost 185 cm i życie biednego całe życie gościa

czy

Wzrost 170 cm i kasy w chuj na trzy pokolenia

?
Zgłoś
akinoM 2024-09-29, 22:05
UrShadow napisał/a:

Panowie, z całym szacunkiem, wydaje mi się, że nawet nie za haczyliście o niedowagę wg. BMI. Na początku gimby warzyłem 81kg przy 175 cm BMI: 26.45 - lekka nadwaga, na początku liceum 68 kg przy 184 cm BMI: 19.87 dolny zakres prawidłowej wagi. Teraz ważę 76 kg i jestem tylko lekko grubszy i dużo szerszy w barach względem 68 kg. No może powinienem trochę masy tłuszczowej przetransferować na mięśniową. Wasza "anoreksja" nie była, aż taka zła.
PS. Ten post jest taki trochę soft

Anoreksję może mieć nawet grubas. To choroba głowy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem