jakby wszyscy srali ze strachu po swojej śmierci świat byłby pełen magicznego niewidzialnego gówna : ]
a słyszałeś może o hipnozie??
Raz kolesia zahipnotyzowal automatem do gry. Koles zaczal grac, nagle jakby zasnal, przeniesiono go do pomieszczenia ktore wygladalo zupelnie jak gra, zombie i takie tam inne strachy, i tam sie obudzil. Dezorientacja totalna, zaczal strzelac, biegac, bac sie, masakra, potem znow go uspili, wrocili z nim do baru gdzie byl automat, postawili go przed nim i znow obudzili, cos takiego przezyc, szok.
Osobiscie balabym sie spotkac Derrena, koles moze Ci wyjac portfel, zabrac zegarek, kluczyki od auta, nawet nim odjechac na Twoich oczach a Ty nawet nie wiesz kiedy.
Ale filmik ciekawy. Powinien być wykorzystany jako spot, profilaktycznie. Z tym, że człowiek pamięta o groźbie przez pięć minut.
takie coś powinni robić tym pajacom z kompleksem małego wacka, co to ruszają z piskiem opon ze skrzyzowań żeby zaszpanować albo zapierniczają przez miasto ponad 100, odrazu by zaczeli jeździć 10km/h :]
Ja tam zapierdalam po mieście ile się da, a mam zajebistego kutasa ( nie moja opinia) i żadnych kompleksów
Raz kolesia zahipnotyzowal automatem do gry. Koles zaczal grac, nagle jakby zasnal, przeniesiono go do pomieszczenia ktore wygladalo zupelnie jak gra, zombie i takie tam inne strachy, i tam sie obudzil. Dezorientacja totalna, zaczal strzelac, biegac, bac sie, masakra, potem znow go uspili, wrocili z nim do baru gdzie byl automat, postawili go przed nim i znow obudzili, cos takiego przezyc, szok.
ten filmik tez wrzucilem
sadistic.pl/zombie-with-derren-brown-vt23601.htm