Jeszcze się pedały w policyjne kamizelki przebrały, żeby tym brzydkim policjantom zrobić złą opinię(Policja raczej nie chodzi w dresach i dżinsach na akcje).
Jeszcze się pedały w policyjne kamizelki przebrały, żeby tym brzydkim policjantom zrobić złą opinię(Policja raczej nie chodzi w dresach i dżinsach na akcje).
Brak mi na nich słów. Oni są głupsi od najgłupszych użytkowników tego forum. A to jest duży wyczyn.
To nie ja napierdalam kamulcami w centrum miasta, nie ja zapierdalam tam z lustrzanką czy kamerą szukając sensacji i guza, również nie mnie zobaczysz za sterami armatki wodnej a już z całą pewnością nie ja spierdalam stamtąd w popłochu ciągnąc za łapę bękarta, którego sam tam zaprowadziłem. Ja sobie siedzę w ciepełku i oglądam to w necie. Jednak to ja, a nie te wszystkie pojeby mam się leczyć. Jebnij się w łeb
Sensowna i kulturalna wypowiedź
Kurwa wasza mać. Kto normalny, w dzień wolny od pracy zapierdala w rejon, o którym doskonale wie,że będzie teatrem ulicznych działań wojennych między dwoma grupami ciężkich imbecyli zamiast siedzieć w domku, otworzyć piwko i oglądać spokojnie jak wyżej wymienieni rozpierdalają sobie łby kostką brukową? W dodatku piździ na dworze. Odpowiedź jest prosta: nikt normalny tam nie poszedł. Czy myślicie, że ta tępa ściera z jednego z filmików, która ciągnie swojego, na oko 6-letniego bachora za łapę, uciekając przed szarżującym tłumem uzbrojonym w race, petardy, kamienie, koktajle mołotowa, kije i psami napierdalającymi pałami wszystko co się nawinie a to,co się nie nawinie spryskuje gazem łzawiącym jest mądra? No kurwa, nie bardzo chyba. Chciałbym, żeby jej tego bachora zadeptali albo żeby przypadkiem dostał kamieniem lub butelką z benzyną w łepek i się jej na rękach spalił. Chciałbym,żeby to zarejestrowały kamery i żeby każdy mógł zobaczyć jak kończą dzieci, których rodzicami są skończone głąby bez wyobraźni. " Rok temu było przecież sielankowo, wszyscy w zgodzie szli rozpromienieni, śpiewając kumbaya i nikt na nikogo krzywo nie spojrzał nawet, więc w tym roku pełna ekstatycznego uwielbienia dla kraju i światłego rządu stawię się w patriotycznym akcie na przemarszu, wezmę ze sobą 6-letniego synka, niech też uczy się jak oddawać cześć najwspanialszemu z narodów". Otóż nie kurwa, od kilku lat istnieją 2 główne drogi ideologiczne skupiające imbecyli lubiących podymić, które to opcje rok temu się srogo napierdalały i wiadomym było,że będą się hardo nakurwiać w tym roku. Jak dla mnie powinna kurwa zginąć razem z tym swoim zajebanym bachorem albo powinni jej tego gówniarza zabrać, za świadome narażenie na utratę zdrowia lub życia. To samo tyczy się tych starych skurwysynów, dziadków wszelakich. Wrażeń na starość szukają a potem płacz kurwa, bo policja popchnęła, bo kamieniem dostał, bo głośno krzyknął ktoś i tłok. Niby stare a głupie jak trzylatek. Dziennikarze kurwa, łowcy ujęć. Ich to jeszcze nieco rozumiem, płacą im za to, jak zadymią to tylko lepiej dla nich. No kurwa, ale wyślą na pierwszą linię jakąś chuderlawą kurwę, co się rozpłacze podczas relacji, głos jej się załamie i po transmisji kurwa. Daliby jakiegoś faceta z jajem, co sobie nie pozwoli w maskę przypierdolić ani kamery odebrać, ale nie. Potem płacz, bo brumbruma im spalili. Tyle w temacie, spać idę.
A ja chcę, aby Korwin Mikke został prezydentem, i co z tego?
Twój komentarz stoi poniżej poziomu tych, za których uważasz uczestników marszu, nienormalnych.
Z PEWNOŚCIĄ organizatorzy marszu napisali na swojej stronie "PRZYBĄDZCIE NARODZIE, BĘDZIEMY SIĘ SROGO NAPIERDALAĆ." Z założenia na pewno miał być to poligon wojskowy. W ramach programu były ujęte lewackie i policyjne prowokacje, latajace kamienie brukowe, darmowy prysznic, a do manifestacji zaproszono także wychowanków ośrodków specjalnych, aby nie czuli się wyobcowani (ci łysi w kapturach co podpalali wozy).
Może ta kobieta nie ma wyobraźni, nie wiem, nie znam jej, ale twoja wyobraźnia jest szkodliwa. Chyba nawet lobotomia by ci nie pomogła.
Czuję się zobowiązany odciąć się na jakże gówniarską zaczepkę, i stanąć w obronie tej niewinnej kobiety z dzieckiem.
Androgeniusie, sam się jebnij, proszę, w łeb, i to czymś ciężkim, żebyś nie musiał więcej odpisywać.
... lewacko-antypolskich bojówkarzy i ped***w, którzy przyszli zakpić z Dnia Niepodległości .
ps. filmik i tak bedzie skasowany bo nie wolno mówić głośno o takich rzeczach.
Trochę tu dojebałeś, bo będąc neutralny wiem, że w tym miejscu to narodowcy walczyli z policja, a nie lewicowcy którzy stali w korowodzie za kamerzysta.
Szkoda, że nie trafili na pewnego użytkownika...
Tak wyglądał naprawdę marsz.
Spokój i kultura.
Media kłamią. W Szczecinie powiedzieli, że marsz miał 200 uczestników, tymczasem naprawdę było ok. 1000.
Antifa działała nie tylko w Warszawie. Planowali akcje na dworcach kolejowych, żeby uniemożliwić Naszym dotarcie do stolicy.
Kto w ogóle pozwolił, żeby szwaby tego dnia tu przyjechały i demolowali Warszawę??
Ciekawostka: ich 'bazą wypadową' była kawiarnia 'Nowy Wspaniały Świat' - miejsce, gdzie swoje spotkania ma Krytyka Polityczna. Czyli lewactwo. Krytyka oczywiście zaprzecza, jakoby udostępniła to miejsce bojówkarzom ale czy ktoś wierzy, że nie będą się wypierać? Rzygać się chce, czytając niektóre wpisy. I zanim zaczniecie używać słów: faszysta, nazista. sięgnijcie po słownik i wyszukajcie odpowiednich haseł!
W dzień odzyskania niepodległości te brudasy, nasyłają na Polskę śmierdzących niemców.
W 15 gonić jednego i go nie skopać śmiech na sali, takie to lewaki i ich bojówka, mało dziadka o zawał serca nie przyprawili.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów