📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:26
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Uuuuuuuu antysemityzm...... Czyli jak antifa gubi się w swoich zeznaniach.... I zaczyna napierdalać zwoich mocodawców... Chyba po tym długo nie podziała
silwerbalk napisał/a:
Uuuuuuuu antysemityzm...... Czyli jak antifa gubi się w swoich zeznaniach.... I zaczyna napierdalać zwoich mocodawców... Chyba po tym długo nie podziała
Faszyści nigdy nie lubili zydow
Rewolucja zjada własny ogon, antifa i inne lewackie organizacje zawsze zabijają na końcu własne dzieci.
MtO napisał/a:
Żydzi to też byli faszyści
Byli i są. Narodek uważający się z wybrany okupuje kraj, na tle rasowym/narodowym zamyka rodziny za siatką w obozie Gaza, i zrzuca dzieciom bomby na głowe.
Nie wiem czy w dzisiejszym świecie znaleźli by się więksi jawni naziści i faszyści
MtO napisał/a:
A tak poza tym nie wiem co gorsze czy antida czy żydostwo
Antifa to żydzi. Naczy szabesgoje Sosrosa (słupa) i reszty, ale to na jedno wychodzi
Dodaj do tytułu że to faszyści z antify. Chociaż każdy antifiasz to faszysta i naziol więc może jednak nie trzeba.
Mocarstwo anonimowe -
Adolf Nowaczyński
Rok wydania Warszawa Nowy Świat 1921r.
Strona pierwsza.
Jakby ktoś zainteresowany lekturą.
Link.-
rcin.org.pl/Content/13077/WA248_20960_F-22-337_mocarstwo-anonimowe-o.pdf
Adolf Nowaczyński
Rok wydania Warszawa Nowy Świat 1921r.
Strona pierwsza.
Jakby ktoś zainteresowany lekturą.
Link.-
rcin.org.pl/Content/13077/WA248_20960_F-22-337_mocarstwo-anonimowe-o.pdf
janlew napisał/a:
Byli i są. Narodek uważający się z wybrany okupuje kraj, na tle rasowym/narodowym zamyka rodziny za siatką w obozie Gaza, i zrzuca dzieciom bomby na głowe.
Nie wiem czy w dzisiejszym świecie znaleźli by się więksi jawni naziści i faszyści
Antifa to żydzi. Naczy szabesgoje Sosrosa (słupa) i reszty, ale to na jedno wychodzi
jeeeeeeeeest pojawił się.. on, naczelny "mózg" tego portalu. Dyrektor teorii spiskowych. Zero faktów, ale on wie. Zaufajcie mu... bo on wie.
Uwaga moja teoria spiskowa, Janlew jest żydem, ale żydzi go wywalili bo był debilem i dlatego teraz tak ich nie lubi.
W ogóle podoba mi się sytuacja. Ziomek próbuje zajebać grubemu z partyzanta, ale jest taką pizdą, że ledwie go trafia, po czym dostaje podcinkę za karę Jebać frajerów co walą z partyzanta!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów