Nie no mnie to zwaliło z nóg. Ibisz na skinheada Dodam, że debil ma pasem i szelki...TO jakby założyć dwie pary butów naraz.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A tak na poważnie... Co Ty pierdolisz? Jaka antifa? Jaki skinheads? Znasz te pojęcia? Po co je łączysz? Przez spodnie wpuszczone w buty oraz przyodziane szelki wygląda dla Ciebie jak skinhead?
szelki to nie antifa, tylko Oi! spodnie też raczej na Oiową modłę. ogólnie nie śmieszne
Skinheads, bo spodnie włożone w wysokie buty (a`la desanty), szelki; Antifa to bo anarchole i zawsze miło pośmiać się z brudu
Magik2501 napisał/a:
Skinheads, bo spodnie włożone w wysokie buty (a`la desanty), szelki; Antifa to bo anarchole i zawsze miło pośmiać się z brudu
Skinheada to chyba widziałeś jak Cię do chrztu trzymał. A brud to Ci kapie spod paznokci dresiku-wielki-kibicu"bez klubowej napinki"
Lepiej się nie śmiej z anarchistów, sądzę, że dość ich się znajdzie na Sadisticu.
po prostu nie śmieszne, ani zdjęcie, ani (niezbyt trafne) porównanie
po prostu nie śmieszne, ani zdjęcie, ani (niezbyt trafne) porównanie
jaszczomp maltański napisał/a:
Skinheada to chyba widziałeś jak Cię do chrztu trzymał. A brud to Ci kapie spod paznokci dresiku-wielki-kibicu"bez klubowej napinki"
"walcz biały wojowniku"
ta...a to są kuźwa glany co On ma na nogach...z drugiej strony nie wszyscy skini noszą przecież szelki (niezależnie od odłamu/orientacji politycznej/jak zwał tak zwał). Oi to jeśli dobrze pamiętam byli "skini chuligani" tak? Bo trochę tych nazw jest i mi się zdeczka chrzanią...
nazwy Ci sie chrzanią, ale to dlatego że skini chrzanią bardziej
Kurde, co jeden to lepszy. Jaki Oi? Po czym wy tu Oiowca poznajecie? Poza tym... Szelki są w ruchu skinheads od pierwszej fali, czyli od skinów słuchającyych ska. Oiowe spodnie? Spodnie w ogóle do dupy, jakie to jeansy czarne? I jeszcze ze wzorkami z tyłu. A Antifa to nie tylko skinheadzi. Anarchistyczni i czerwoni skini to RASH. Dodatkowo dodam że każdy skin to chuligan.
pindyjski napisał/a:
A Antifa to nie tylko skinheadzi.
to chyba W OGÓLE nie są skini, ale moge się mylić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów