📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Z ostrej powinni napierdalac w ten tlum. I nie wazne czy to zadymiarz, dziennikarz czy pajac trzymajacy durne haselka wypisane na tekturze
Dla czego oni kurwa nie strzelają do tego lewactwa i murzyństwa!!! Mam nadzieje że w Polsce nigdy nie będzie takiego bagna
Kamieniami i dzidami. Nowoczsny ruch antify napierdala się jak typowi neandertalczycy.
Z żółtymi kamizelkami jakoś lepiej im szło.
Tylko z tym że żółte kamizelki to ludzie pracujący.
Może to w tym problem.
Tylko z tym że żółte kamizelki to ludzie pracujący.
Może to w tym problem.
Nasze ZOMO miało by roboty góra na 5 minut. Mój boże, stare, dobre czasy.
janlew napisał/a:
Dla czego oni kurwa nie strzelają do tego lewactwa i murzyństwa!!! Mam nadzieje że w Polsce nigdy nie będzie takiego bagna
mamy za malo czarnych w pl moze za kilkadziesiat lat
nwonigers napisał/a:
mamy za malo czarnych w pl moze za kilkadziesiat lat
Nasi murzyni jeżdżą na uber its i walcie, robią też kebab i nie mają czasu na zadymy
janlew napisał/a:
Bo pan Macron zabrał policji broń i uznał, że policjanci zostaną odsunięci ze służby w przypadku oskarżeń o nadużycie siły na tle rasistowskim, nawet jeśli te okażą się nieprawdziwe. Macron dba o swoich czarnuszków.
Dobrze, że w naszym zaściankowym kraju jest bezpiecznie. Co prawda to zasługa pisiorów i platformy, bo ich rządu tak bardzo rozjebały gospodarkę naszego kraju, że nawet cyganie przestali tu przyjeżdżać.
To jest właśnie pokaz wykorzystywania bezkarności, którą rząd obdarowuje patologiczne jednostki pod flagą radosnej afirmacji.
Nie wiem czy się cieszyć, czy być smutnym, że odważą się tylko na akty terrorystyczne typu 'mały znerwicowany piesek' a nie konkretny pucz. Może po takim puczu by jakaś wojna wybuchła i by się okazało kto jest po której stronie?
Nie wiem czy się cieszyć, czy być smutnym, że odważą się tylko na akty terrorystyczne typu 'mały znerwicowany piesek' a nie konkretny pucz. Może po takim puczu by jakaś wojna wybuchła i by się okazało kto jest po której stronie?
Pierdolicie. U nas jak sie górnicy napieprzali z policją to podobnie to wyglądało. Nie hejtujcie jak sie ktoś z pieskami leje bo w końcu i my będziemy musieli na ulice wyjść. I co, też będziecie chcieli żeby w ludzi ostrą ładowali?
SpeedyG napisał/a:
Dobrze, że w naszym zaściankowym kraju jest bezpiecznie. Co prawda to zasługa pisiorów i platformy, bo ich rządu tak bardzo rozjebały gospodarkę naszego kraju, że nawet cyganie przestali tu przyjeżdżać.
Pisiory i platfusy to jedna banda neokomunistów. Taki wrestling, byle nikogo innego do władzy nie dopuścić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów