📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jebać lewactwo prądem bez litości!!!
Normalny cżłowiek, by zszedł psom z drogi, ale dla lewactwa...
Robienie z siebie ofiar nadaje sens ich pasożytniczej egzystencji.
Zabrać socjal na rok ! wszystkie bony, dodatki itp. złapanym strajkującym o debilne postulaty.
Łapać i przykuwać kajdankami do słupków zadymiarzy a potem z tyłu ekipa by ich do suki ładowała i w las lub do pierdla!
To całe BLM to debilizm który napędzają wielcy tego świata i wielkie koncerny aby zdestabilizować rynek i prawo ... my oglądamy jak się leją a wielcy na giełdach obstawiają i zgarniają miliardy lub kradną miliardy jak polscy politycy biliony nakradzione nikt nie siedzi a świadkowie umierają, prokuratura dowody gubi, policja gówno robi...
Łapać i przykuwać kajdankami do słupków zadymiarzy a potem z tyłu ekipa by ich do suki ładowała i w las lub do pierdla!
To całe BLM to debilizm który napędzają wielcy tego świata i wielkie koncerny aby zdestabilizować rynek i prawo ... my oglądamy jak się leją a wielcy na giełdach obstawiają i zgarniają miliardy lub kradną miliardy jak polscy politycy biliony nakradzione nikt nie siedzi a świadkowie umierają, prokuratura dowody gubi, policja gówno robi...
Za komuny to jedynym złem była komuna. Ile w tym było dobra w tym źle? Teraz to dopiero można polemizować.
Pedały przeciwko rowerom.
Haris26 napisał/a:
Muzyka dla mych uszu
Takie marzenie mnie naszło. Przenieść w czasie pełny oddział ZOMO, taki co pacyfikował "Wujka" i wysłać ich na te pokurwia w maskach. Przecież po kilku minutach masażu "blondynami" gdzie popadnie, cała antifa robiłaby na komendę siad, turlaj się, podaj łapę a potem grzecznie poszli zagłosować na Trumpa. Przecież te kurwy nie widziały naprawdę brutalnej reakcji tzw. sił porządkowych. Potem poprawki w pierdlu i różne "ścieżki zdrowia" w samych gaciach na mrozie.
jakaś dziwny niedosyt mam ciągle, że tam z ostrej amunicji nie walą... też tak macie?
DzidaZawodnik napisał/a:
Normalny cżłowiek, by zszedł psom z drogi, ale dla lewactwa...
A niby dlaczego wolny człowiek ma schodzić z drogi psu?!? Co, może jeszcze miejsce ustąpić w autobusie jak nadczłowiek wejdzie i będzie chciał usiąć. Chuj w dupę tym "policjantom", którzy maltretują ludzi, którzy korzystając z ich praw wyszli na ulice!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów