Śmieć z antify zostaje aresztowany po 15 sekundach od ataku na zwolennika Trumpa.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takich grubasów do policji przyjmują??Czym się sugerują?Że szybciej dogoni złodzieja czy ki huj?Tak wiele pytań,tak mało odpowiedzi.
Brawo, choć powinni go spałować, a nie karmić w areszcie.
Heh jak zobaczyłem kogo ten wojownik zaatakował i wyzywał na "plejing" to pfff... Bez przesady, ale kurwa nawet jakby nie chodziło o poglądy, a zwykłą kłótnie stanąłbym w jego obronie najzwyczajniej mu wypierdolił sztukę czy też siedem... Przecież jak on wygląda i niby komu zagraża... Tylko dzieciom i to jeszcze nie jestem pewien czy tymi kuksańcami coś by zrobił za to z mordy gwarancji nie ma, że nie rozdawałby cukierków w drodzę do "domu"
Typowy smearbund, nie masz argumentu ale musisz kogoś zaatakować? Wyzwij go od faszysty, nazisty i jeszcze bądź hipokrytą krzycząc, że zgwałcisz mu matkę albo atakuj go fizycznie...
Vivrael napisał/a:
Śmieć z antify zostaje aresztowany po 15 sekundach od ataku na zwolennika Trumpa.
Nie wiem, czy z Antify. Ale najlepsze, że ukarali pedalarza.
,,żydzi są za i przeciw,, cytat ni z huja ni z dupy
@orisuniek
Przecież to policja uniwersytecka. Czyli żadna tam policja
W zwykłej mają dużo grubszych.
Przecież to policja uniwersytecka. Czyli żadna tam policja
W zwykłej mają dużo grubszych.
orisuniek napisał/a:
Takich grubasów do policji przyjmują??Czym się sugerują?Że szybciej dogoni złodzieja czy ki huj?Tak wiele pytań,tak mało odpowiedzi.
Tam się nie goni, tam się strzela do złodziei. Tusza w tym nie przeszkadza.
Przenieście to na nasz grunt. Mimo wszystko jest w cholerę policjantów, którzy lewakowi zgnębiliby żuchwę. Ta służba jest zjebana, bo szczekasz, jak Ci władze każą. Szczególnie ta służba. Nie jestem psem.
Good night left side!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów