Osobiście nic do Pana Posła nie mam, a utwór jest dostępny publicznie - żeby nie było
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wolę oryginał ale sam tekst jest dosyć dobry jak i kilka innych od spawaczy
Aż wbiłem na ten profil, a tam same hity. Takie sławy znalazły tam miejsce jak Lech Roch Pawlak, Kula, Bonus BGC, to i Nagłego Ataku Spawacza nie mogło zabraknąć. Toż to klasyka! A tak serio, ten tekst jest tak durny, że nawet w takiej formie boli słuchanie.
...i jeszcze jedno:
tekscik...:
Powiedz, jak długo jeszcze będziesz patrzył w drugą stronę
Kiedy ktoś obok Ciebie depcze ludzką twarz,
Kiedy ktoś wyciąga dłoń byś mu pomógł
A ty w zamian wyciągasz swoją broń
Ile jeszcze czasu musi minąć
Byś powiedział głośno to co myślisz tak naprawdę a nie fałsz
Powiedz, ile dzieci musi zginąć byś zrozumiał
Że to nie od filmów czy muzyki lecz od ciebie zależy
Jakim człowiekiem jest twoje dziecko
Więc poświęcaj mu trochę więcej czasu
Niż swojej pogoni za pieniędzmi
tekscik...:
Powiedz, jak długo jeszcze będziesz patrzył w drugą stronę
Kiedy ktoś obok Ciebie depcze ludzką twarz,
Kiedy ktoś wyciąga dłoń byś mu pomógł
A ty w zamian wyciągasz swoją broń
Ile jeszcze czasu musi minąć
Byś powiedział głośno to co myślisz tak naprawdę a nie fałsz
Powiedz, ile dzieci musi zginąć byś zrozumiał
Że to nie od filmów czy muzyki lecz od ciebie zależy
Jakim człowiekiem jest twoje dziecko
Więc poświęcaj mu trochę więcej czasu
Niż swojej pogoni za pieniędzmi
A to ten włoch już się nauczył poslkiego ?
to nie poznajecie go ? " jakie to kurwa dobre, że aż sąsiedzie walą sobie konia"
to nie poznajecie go ? " jakie to kurwa dobre, że aż sąsiedzie walą sobie konia"
moze kiedyś nastanie taki dzień że z chęcią wrócę do Polski.. jak dla mnie całkiem mądre słowa.. fajne czasy były. Artyści mówili prawdę a itak większość nie zrozumie co mam na myśli a szkoda:( Liczę na ciebie Pawle.. hehe
No i wreszcie jakaś rozrywka kulturalna na sadolu a nie jakieś fajle srajle kurwa
lirojek lirojek kupa gowna maly gnojek
Żelazna klasyka na osiedlach w latach 90. Teraz w gustownej, szlachetnej formie, coś pięknego.
Nudne, masa kurwienia z którego nic nie wynika.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów