📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
Socket 478,dwa IDE,VGA,LPT,a ram to chyba SD RAM,PCI...full wypas
@up - ty to nawet cycków nie widziałeś na żywo
A jak widziałem cycki na martwo, to się liczy?
Loośne Gatki 1410- 2013[*]
Zielone.ZłotoOo,uwierz,widziałem na żywo. To,że znam podstawy odnośnie PC,to już jestem nerdem lvl 99?
KhazAkar napisał/a:
Socket 478,dwa IDE,VGA,LPT,a ram to chyba SD RAM,PCI...full wypas
A hybryda BD82H61 czy jakiś inny wynalazek?
nanab,H61 intela jest za nowy na tą płytę,pamięta ona czasy pentium III i Athlonów XP,jak nie starszych czasów
WujaszekStalin napisał/a:
a teraz producent i model
Proszę bardzo: Soltek SL75-KAV.
Nikt powyżej niestety nie trafił jaki to socket, VGA ta płyta też nie ma.
Ciekawe rozwiązanie z przełącznikami zamiast zworek, może i nie do końca praktyczne (bo sporo miejsca trzeba przeznaczyć na doprowadzenia) ale jakie miłe przy składaniu. Dla osób nie w temacie zaznaczę że wtedy nie wkładało się wszystkiego do kompa i podłączało tylko ustawiało się zworki, które trzeba było znaleźć i poczytać która jak ma być dla danych podzespołów i dopiero sprawdzało się czy odpala, potem składało.
@KhazAkar - mnie się nie tłumacz, bo i tak nie uwierzę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów