📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Lubię ten film , więc masz piwo, ale ogólnie to jest chujowe
"Modlitwa szkodzi Tobie i osobom w twoim otoczeniu"
Po ich orientacji politycznej można wywnioskować że kwiatki dają leżącemu kolesiowi aby przekonać go żeby się przyłączył do ich wspólnej zabawy w krzakach a potem poszedł z nimi na marsz równości albo inne ścierwo.
"Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczającoďťż często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej" Stalinowska Dyrektywa, 1943 r.
A co to jest "basterd"?
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów