Instynkt nie pozwala antylopie gnu pozostawić nieprzytomnego towarzysza. Niestety brak info co do przyczyn utraty przytomności. Prawdopodobnie potrącona przez samochód.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To bardziej wyglądało na: "O nie... Maryśka. Nie umieraj! Ah! Oszukała mnie, suka!"
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Pewnie ta antylopa oglądała TVP o tym kierowcy autobusu,który miał zawał i nikt nie udzielił mu pomocy. Teraz pewnie próbuje zrobić cokolwiek żeby policja nie miała się jak dopierdolić do tego, że nie udzieliła pomocy.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
Aż dziw, że po tak udzielonej pierwszej pomocy ona jeszcze żyje.
zajebisty materiał, dzięki!
-Zdzisiek ma jeszcze litr wódy!
-Trzeba było tak kurwa od razu!
-Kurwa Franek mówię wstawaj!
-Zdzisiek ma jeszcze litr wódy!
-Trzeba było tak kurwa od razu!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów