📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Disodorant Hendo Ho
Szkoda tylko, że pomysł trochę zjebany z tego, co w czasie mundialu puszczali:
Dla zainteresowanych (moim zdaniem b. pozytywny) soundtrack z reklamy, to Lou Monte - Eh Cumpari
Szkoda tylko, że pomysł trochę zjebany z tego, co w czasie mundialu puszczali:
Dla zainteresowanych (moim zdaniem b. pozytywny) soundtrack z reklamy, to Lou Monte - Eh Cumpari
@
Przecież to ewidentnie parodia tej reklamy... -_-''
Czy na tym forum został ktokolwiek normalny?
Przecież to ewidentnie parodia tej reklamy... -_-''
Czy na tym forum został ktokolwiek normalny?
Piwo za blondynę w 0:10!
Niezła parodia, a teraz tytanowy janusz otwiera zakurzony słownik i zapoznaje się ze słowem "parodia".
Niezła parodia, a teraz tytanowy janusz otwiera zakurzony słownik i zapoznaje się ze słowem "parodia".
think666, Na Ciebie też bym coś znalazł, ale już mi się nie chce.
Powiem krótko: nie podoba się, to wypierdalaj.
Powiem krótko: nie podoba się, to wypierdalaj.
nie wkurwiać janusza bo go to porusza!
janusz weź sam wypierdalaj, bo nudne to już jest. Ja nic śmiesznego nie wrzucę, bo niektórzy nie maja czasu na robienie komiksów a la janek
KamykHC, Nie mówię, że macie coś sami robić.
Przecież mam doskonałą świadomość tego, że 95% materiałów na sadistic.pl są wtórne. Znalezione na YT, Dailymotion itp.
Chodzi mi tylko o to, że jest coraz więcej userów, którzy wkurwiają głupimi tekstami, później ich koledzy z gimnazjum stawiają sobie po 999.999.999 piw za każdy tekst, a takie działanie strasznie obniża poziom całego portalu.
On nie ma być przesadnie komercyjny.
I tak samo wkurwia mnie, jak ktoś pisze Ci, że wstawiasz chujowy materiał, a sam zalogował się miesiąc temu i zdążył postawić milion piw i założyć 3 tematy, z czego 2 trafiły do bylo.pl, a 3 do sucharów.
I nie wkurwiaj mnie i Ty, bo "sadistic.pl" nie znaczy "nawrzucajaknajprosciejnadrugiegouserategosamegoportalu.pl", tylko chodzi o pewien kanon i poziom upload'ów, oraz generalnie zachowanie czarnego humoru.
Nie pisałem do Ciebie wcześniej, więc okaż szacunek do drugiej osoby i mnie nie wkurwiaj w niedzielne, wolne od wykładów południe.
Przecież mam doskonałą świadomość tego, że 95% materiałów na sadistic.pl są wtórne. Znalezione na YT, Dailymotion itp.
Chodzi mi tylko o to, że jest coraz więcej userów, którzy wkurwiają głupimi tekstami, później ich koledzy z gimnazjum stawiają sobie po 999.999.999 piw za każdy tekst, a takie działanie strasznie obniża poziom całego portalu.
On nie ma być przesadnie komercyjny.
I tak samo wkurwia mnie, jak ktoś pisze Ci, że wstawiasz chujowy materiał, a sam zalogował się miesiąc temu i zdążył postawić milion piw i założyć 3 tematy, z czego 2 trafiły do bylo.pl, a 3 do sucharów.
I nie wkurwiaj mnie i Ty, bo "sadistic.pl" nie znaczy "nawrzucajaknajprosciejnadrugiegouserategosamegoportalu.pl", tylko chodzi o pewien kanon i poziom upload'ów, oraz generalnie zachowanie czarnego humoru.
Nie pisałem do Ciebie wcześniej, więc okaż szacunek do drugiej osoby i mnie nie wkurwiaj w niedzielne, wolne od wykładów południe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów