Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zaraz się zlecą kurwy obrońcy zwierząt i będą nam chcieli zamknąć sadola.
w takie kurwiska jak ty to bym tym jebał całymi dniami bez żadnych wyrzutów
w takie kurwiska jak ty to bym tym jebał całymi dniami bez żadnych wyrzutów
to jeszcze dodam, że za te kurwy, to bym ci to w dupe wsadził i kilka razy zamieszał
Zaraz to się Psotna cipka odezwie i udostępni przepis na smalec
to jeszcze dodam, że za te kurwy, to bym ci to w dupe wsadził i kilka razy zamieszał
Wstawaj pinki, zesrałeś się
Te psy go nie atakowały
film niestety bardzo krótki, nie wiadomo co się działo wcześniej, na filmiku widać że pies który dostał tym "nożem" szczeka na tego kolesia.
Czekam na gówno burze. zajebał bym chłopa, na takich mam nóż zawsze przy sobie czy tam gaz i palke. A tak naprawdę zachowali byście się jak ten osrany właściciel kundla
Nosisz noz, gaz i palke w plecaku? Masz ksywe Misia a uzywasz meskich zaimkow? Co poszlo nie tak?
film niestety bardzo krótki, nie wiadomo co się działo wcześniej, na filmiku widać że pies który dostał tym "nożem" szczeka na tego kolesia.
pies widać szczekał, ale się wycofał, nie atakował, poza tym ten pies wygląda jak klusek, czyli labrador, naprawdę zabić labradora, bo obszczekał, to trzeba być naprawdę psycholem
jedyne co mozesz to tego swojego zapchlonego kundla wydupczyć jak twój brat popek
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów