Mocne argumenty w słoikach z farbą
Widok na wejście
I widok od wnętrza
Ocenę pozostawiam wam
co ma na celu ten zjebany szczyt anty-klimatyczny? czy naprawdę wierzycie w to, że zużywania zasobów energii nieodnawialnej i nic nie robienie, aby energie odnawialne powoli wypierały z rynku energię nieodnawialną to głupoty bogatych ludzi i pseudo ekologów? w pizdę się jebnijcie Wy, którzy uważacie, że "z klimatem jakoś tam będzie; ekologia to sprawa drugorzędna" i ci, którzy nazywają "lewakami" ludzi walczących o to, by w końcu olbrzymie, monopolistyczne fabryczki pieniędzy, tzw. lobby energetyczne zaczęły potrzeć nie na ilość kasy na kontach, lecz na ekologię.
przypomnę, że dzięki ogrzewaniu węglem, Kraków jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych miast w Europie! w Chinach odnotowano ostatnio pierwszy przypadek zachorowania dziecka na raka płuc (8 lat) przez zanieczyszczone wszelkiej maści pyłami i zanieczyszczeniami stałymi powietrze.
w głowach się pierdoli od możliwości robienia ciągle i ciągle wszelkich "anty" manifestacji. a, jeszcze jedno, jeśli ludzie, którzy chcą oddychać świeżym, czystym powietrzem to lewaki, to Wy, plujący na ludzkie zdrowie, jesteście prawicowymi kurwami.
Ty baranie... Kraków jest zanieczyszczony nie przez ogrzewanie węglem, a paleniem śmieci i wszystkiego co da sie spalić... Chiny i spora część świata jedzie na węglu aż miło... Elektrownie jadą na węglu... Weź się kurwa doucz poczytaj, a później włącz się do dyskusji... Jak na razie robisz z siebie błazna...
Nie czytałem twojej wypowiedzi jak wychwyciłem ten argument o Krakowie... Polecam zapoznać się z tematyką i planami walki "geniuszy" na stołkach takich jak ty...
Zakaz do 2015 palenia węglem tylko w Polsce coś takiego można zobaczyć (Rosja planuję do 2020 zwiększyć wydobycie gazu o 50%)... Jeszcze raz odsyłam do zapoznania się ile węgla zużywają USA, Chiny itp., itd.. Laczki chłopcze zgubisz... My natomiast mimo wielkich złóż importujemy węgiel z USA, Chin i paru innych krajów co jest "genialnym" gospodarczym następstwem UE... Nasze cukrownie na pysk, mleczarnie na pysk, stocznie na pysk, górnictwo na pysk, wydobycie zasobów naturalnych na pysk...