Nie jestem jakimś super aktywnym użytkownikiem, ale sadol to jedyna strona, na której wyłączam adblocka.
Chciałbym powiedzieć, że ten portal przygnał ostatnimi czasy stado debili, kretynów i ćwierć mózgów ultraprawicowych ortodoksów, którzy mają tak nasrane we łbie, że zniszczyli ten portal i jeszcze mają pretensje.
Tu nie chodzi o to co jest lepsze wojujący ateista czy katol mudżahedin. Jedno drugiego warte.
Chodzi o to, że to jest sadistic.pl i tu się ciśnie po wszystkim.
Kiedyś to był poziom, komentarze były zajebiste i sadole trzymali klimat i gówno burza była pierwsza klasa.
Kiedyś to aż miło się czytało komentarze jak zaprawieni w boju sadole masakrowali wszystko jak leci.
Mnie nie interesuje kogo będziecie wyzywać ważne, że będzie pojazd po wszystkim i bez cenury.
A teraz to nawet nie chce mi się czytać komentarzy bo zaraz znajdują się jacyś prawicowi debile, kretyni, idioci i ćwierć mózgi.
Obrońcy religii, dżihadyści KrK i PIERDOLENI HIPOKRYCI.
Kto was tu zapraszał? Lewaki mają własne portale a wy co? Z sadistic.pl chcecie zrobić drugą frondę???
Po moim trupie i nawet się nie łudźcie.
Jaki ja byłem dumny jak na sadistic.pl pluli w mediach. Barany! Niszczycie dorobek sadoli i owoc ich ciężkiej pracy.
Na to niema zgody!
Tudzież mam apel do rasowych sadoli. Cel nasz jest szczytny i chwalebny. Musimy przywrócić dawną chwałę temu portalowi.
Jeżeli widzicie jakiegoś wojującego idiotę to NIE WCHODZIMY Z NIM W DYSKUSJĘ tylko od razu wylewamy na niego gówno.
Piszcie im debilne PW w ilości aż się wam znudzi.
Jak się wam znudzi to napiszcie jeszcze z dziesięć bo sprawa jest tego warta.
Robię listę tych debili i być może ją zainteresowanym wyślę.
Niech wynoszą się na portale będące na ich poziomie.
Polowanie czas zacząć
Aha i mam tu mały apel do modów. Nie mogę z cierpieć jak użytkownik sadistica zostanie znieważony od czytelników GW czy widzów TVNu. Proszę o reakcję w takich sytuacjach bo to najgorsze co można zrobić na tym portalu.
Te ortodoksyjne głupki dopuszczają się tego kwejkowego czynu niejednokrotnie.