jak widać Polska to jednak nietolerancyjny kraj ;/
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dla p. Berkowicza krata browara za tępienie lewactwa.
knp zawsze spoko
I to będzie najlepsza droga. Wyśmiewać ich na KAŻDYM kroku w KAŻDYM studiu w KAŻDYM programie w KAŻDEJ szkole w KAŻDEJ pracy na KAŻDYM przystanku na KAŻDYM osiedlu, mieście i ulicy. Aż sami się wszyscy powywieszają.
Właśnie miałem wrzucać :/
Piwo dla autora i dla Berkowicza
Piwo dla autora i dla Berkowicza
Ja pierdolę! Całe życie na to czekałem. W końcu mogę się ujawnić.
Jestę Królikię!
Idę do kuchni po marchewkę.
Jestę Królikię!
Idę do kuchni po marchewkę.
Film trafnie obrazuje poziom tej chorej ideologii. Jest różnica między tolerancją a akceptacją. Homopropaganda, panoszenie się zboczeń i dziwactw ma zły wpływ na młodych ludzi w etapie dojrzewania. Część z nich ulega chorym trendom i mamy więcej dziwaków, taka równia pochyła. Rodzina a w konsekwencji społeczeństwo tylko na tym traci. Niektóre kraje już zauważyły o co w tym wszystkim chodzi. Ale nasz (nie)rząd próbuje co chwila upchnąć jakąś ustawę z przywilejami dla odmieńców.
łap 20 piwko i na główną! ;d
@edit no faktycznie, to może Annę Grodzko też dawajcie do polityki i religii bo w końcu to to samo praktycznie...
@edit no faktycznie, to może Annę Grodzko też dawajcie do polityki i religii bo w końcu to to samo praktycznie...
niestety nie będzie głównej, bo trafiło do polityki ;]
"nauka gender, przepraszam ideologia gender" hehe kolejny bez wiedzy poszedł do władzy. Taka ciemnota chce rządzić. Nie istnieje coś takiego, jak ideologia gender, wystarczy czytać i się kształcić by to wiedzieć, niestety ciemny lud kupi wszystko, tak jak ten ośmieszający się mówiący o królikach typ. Gender to teoria i w ogóle nie związana z tym o czym mówi Kościół i (pseudo) prawicowe ugrupowania. Wymyślili sobie wroga. Gender służy tylko i wyłącznie do analiz socjologicznych jak i antropologicznych, w uwzględnieniu parytetu jakim jest płeć. Jest to narzędzie do relatywnego analizowania zjawiska płci w współczesnych, jak i dawnych kulturach.
Kościół kłamie, nie wiem jaki w tym ma cel. Natomiast ugrupowania prawicowe pokazują tylko swój brak wiedzy. Lewicy też tej wiedzy brak, ale obecnie to prawica w Polsce się ośmiesza.
Kościół kłamie, nie wiem jaki w tym ma cel. Natomiast ugrupowania prawicowe pokazują tylko swój brak wiedzy. Lewicy też tej wiedzy brak, ale obecnie to prawica w Polsce się ośmiesza.
Gender to głupota, koniec i kropeczka. Polecam Haralda Eia i jego rozpierdol genderowców-pseudonaukowców.
@up polecam najpierw sprawdzić czym jest naprawdę gender, a potem pisać komentarze.
Najpierw spytaj poważnego socjologa o to, co myśli o gender i podziel się z nami jego opinią.
dalej nie widzisz tego, że gender nie jest tym o czym mówią? Polecam o nim najpierw poczytać. Zjawisko, o którym mówi Kościół i nawiedzeni sadole nie ma swojej nazwy, nie nazywa się tym bardziej gender, bo gender to tylko narzędzie badawcze. Najpierw spytaj jakiegokolwiek socjologa czym jest gender (polecam czytać książki, choć po wpisach widzę, że raczej od nich stronisz), to powie ci to samo co ja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów