Mam małą prośbę do użytkowników tego forum. Mianowicie chodzi o to, że wiele osób cenzuruje wypowiedzi poprzez ciągi znaków tego typu "*" co mi się nie podoba bo nie widzę potrzeby robienia tego. To jest (a może wcześniej było) mocno bezpośrednie forum i ubieranie przekleństw w gwiazdki mija się z celem...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
wywalano moje posty za wulgaryzmy pomimo stosowania gwiazdek
Podziwiam kreatywność niektórych użytkowników przy zakładaniu tematów, które mają na celu jedynie najebanie sobie pierdolonych piw.
O kurwa, a ja mam te * tylko jak nie jestem zalogowany Chuj!
ha kurwa w dupe jebany. jak ja napisalem wulgaryzm tak **.... to warna dostałem ze chujowo wulgaryzm maskuje!!!KURWA!!!
aha. gosc pierdolnal banal, zebral piwa i swieci. nic to. w koncu to ja jestem gimbusem. uprzedzajac hejty - nigdy nie chodzilem do gimnazjum i nie zamierzam.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów