Mam małą prośbę do użytkowników tego forum. Mianowicie chodzi o to, że wiele osób cenzuruje wypowiedzi poprzez ciągi znaków tego typu "*" co mi się nie podoba bo nie widzę potrzeby robienia tego. To jest (a może wcześniej było) mocno bezpośrednie forum i ubieranie przekleństw w gwiazdki mija się z celem...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
4 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Więc jako użytkownik spróbuj napisać "kurwa" i zauważ, że nie masz na to żadnego wpływu.
Te (*) są dodawane automatycznie więc jak napiszesz wulgaryzm bez (*) to i tak chuja ci to da
Lubię Placuszy.
Po prostu w opcjach profilu odznaczcie opcję cenzurowania wulgaryzmów.
Jakie kurwa gwiazdki co wy pierdolicie? Jak nie cenzurujesz sam to nie masz gwiazdek i chuj
Lol gimbuski nie potrafio wyłączyć cenzury i lamentujo bo nie widzo brzydkich słów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów