18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Apel
hydraulik • 2013-07-27, 18:40
Mam małą prośbę do użytkowników tego forum. Mianowicie chodzi o to, że wiele osób cenzuruje wypowiedzi poprzez ciągi znaków tego typu "*" co mi się nie podoba bo nie widzę potrzeby robienia tego. To jest (a może wcześniej było) mocno bezpośrednie forum i ubieranie przekleństw w gwiazdki mija się z celem...
Zgłoś
novy__ 2013-07-27, 18:47 30
kurwa, ja pierdole
Zgłoś
silence333 2013-07-27, 18:48 5
Więc jako użytkownik spróbuj napisać "kurwa" i zauważ, że nie masz na to żadnego wpływu.
Zgłoś
Arczi.Milano 2013-07-27, 18:49 2
Te (*) są dodawane automatycznie więc jak napiszesz wulgaryzm bez (*) to i tak chuja ci to da

co cie interesi?
Zgłoś
softenik 2013-07-27, 18:51 7
Kurwa mać, powinni to wyjebać... To jest sadol, a nie jakieś kwejki do cholery jasnej!

Lubię Placuszy.
Zgłoś
hydraulik 2013-07-27, 18:52
...nie wiedziałem, smutne to :|
Zgłoś
Babayaga 2013-07-27, 19:04 26
Po prostu w opcjach profilu odznaczcie opcję cenzurowania wulgaryzmów.

Zabijanie dla pokoju jest jak pierdolenie się dla cnoty.
Zgłoś
DFM 2013-07-27, 19:33 85
@up

nie pierdol pokaż cycki
Zgłoś
Loaloa 2013-07-27, 20:25
Oj tam oj tam, nie p****dol.
Zgłoś
Dolan_Dusk 2013-07-27, 20:29 1
Cenzurowanie wulgaryzmów na JAKIMKOLWIEK forum jest bez sensu, ocenzurowany wulgaryzm nadal jest wulgaryzmem. Jak nie chcesz bluzgać to po prostu tego nie rób
Zgłoś
Belthezer 2013-07-27, 20:54
Popieram Kur*a
Zgłoś
Hempsmoker 2013-07-27, 21:05
Powinni Wyjebać te pierdolone gwiazdki. Forum jest dla osób pełnoletnich kurwa wasza zajebana mać!
Zgłoś
K................k 2013-07-27, 22:04
Jakie kurwa gwiazdki co wy pierdolicie? Jak nie cenzurujesz sam to nie masz gwiazdek i chuj
Zgłoś
tfojastara 2013-07-27, 22:05 2
Lol gimbuski nie potrafio wyłączyć cenzury i lamentujo bo nie widzo brzydkich słów.
Zgłoś
kondzior22 2013-07-27, 22:06 29
Babayaga napisał/a:

Po prostu w opcjach profilu odznaczcie opcję cenzurowania wulgaryzmów.

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów