Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Was to naprawdę kurwa bawi? Fascynuje? Nie rozumiem, 49 piw za filmik pojeba chlejącego wódę.
On ratuje wasze dobre samopoczucie że jednak u was na kwadracie jednak nie jest tak chujowo?
Przecież On sobie jaja robi, nie pije żadnej wódki tylko wodę albo coś innego. W telewizji jak oglądasz jakiś kabaret to też łykasz wszystko jak pelikan i myślisz, że to naprawdę takie debile?
Sory ale Finlandii to już przynajmniej od 2 lat nie mam zamiaru nawet do ręki brać, tak się spopularyzowała, że niewiele odbiega jakością od soplicy z tym, że jest 2 razy droższa. Amundsen dla mnie osobiście zawsze był chujowy, ciężki w smaki i jakiś taki gorzki, ale tu rzecz gustu
Już nie wymyslaj:)
Poprosilem kiedyś żonę żeby mi kupiła dobra wódkę. W sklepie dali jej Soplice... Jak to otworzyłem i poczułem jak to jebie jak metanol to od razu zamknąłem. Poszedłem do sklepu po Finlandie a Soplice sprezentowalem kloszardowi który siedział na ławce.
Różnica kolosalna.
Nie lubię skurwysyna.
Raz, że Norweg, byłem tam półtora roku i znam ten skurwiały naród.
Dwa... pije jakieś szczyny zamiast napić się wyborowej lub choć krupnik. Raz huj napił się czarnej żubrówki... ale widocznie uznał, że wódka tak dobrze nie może smakować i uznał, że to jakaś oszukana kurwa.
Ty cebulaku nawet "chuj" nie potrafisz poprawnie po polsku napisać więc jak mogłeś porozmawiać z Norwegami by poznać ich kulturę, zwyczaje i wyrobić sobie o nich opinię? Polaczek jebany filetował łososie przez 1,5 roku i nagle światowiec wielki z uprawnieniwmi do wyzywania od "skurwiałych narodów".
Już nie wymyslaj:)
Poprosilem kiedyś żonę żeby mi kupiła dobra wódkę. W sklepie dali jej Soplice... Jak to otworzyłem i poczułem jak to jebie jak metanol to od razu zamknąłem. Poszedłem do sklepu po Finlandie a Soplice sprezentowalem kloszardowi który siedział na ławce.
Różnica kolosalna
To porównaj jeszcze w tej samej cenie finlandie i absoluta, sam zobaczy, że o ile kiedyś finka to naprawdę była górna półka to obecnie jest to przereklamowane gówno.
Bardzo przyzwoita wódka to Stanislav
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów