18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 15:58
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Apokalipsa w modzie
monto • 2013-06-11, 18:13
Chciałbym pokazać wam trailer i gameplay z gry Tom Clancy's The Division, moim zdaniem każdy użytkownik powinien zobaczyć przynajmniej trailer nadchodzącej gry, daje do myślenia. Podobnie jak w przypadku The Last of Us, twórcy kładą nacisk na realne przyczyny wybuchu apokalipsy, które mają szanse się zdarzyć.

trailer:

gameplay 7min z targów E3 (polecam zwrócić uwagę na szczegóły takie jak zamkniecie drzwi samochodu podczas zmiany pozycji do strzału):

gameplay widziałem już w innych zbiorczych tematach z E3, ale wydaje mi się, że ta gra zasługuję na osobny. Z plotek wynika, że ma mieć otwarty świat i możliwość gry multiplayer, co jak dla mnie jest strzałem w 10.
Zgłoś
MrYeni 2013-06-11, 18:48 14
kurwa mać :O to jest gra?
Zgłoś
H................K 2013-06-11, 18:58 5
O kurwa, ten auto aim mnie rozpierdala, PS4 i XOne? No fenks.
Zgłoś
Un_Nem 2013-06-11, 19:30
kurwa znowu jakies skille lvle... wkuriwa mnie to tylko.

Nie
Zgłoś
E................t 2013-06-11, 19:49
a mi sie tam podoba bedzie pare dobrych gier na dzien dobry,ja tam kupuje ps4 odrazu jak bedzie
Zgłoś
monto 2013-06-11, 21:50 3
Un_Nem napisał/a:

kurwa znowu jakies skille lvle... wkuriwa mnie to tylko.

i tu się z Tobą zgadzam, pomysł jest świetny ale mogli to zostawić na surowo a nie jakies drzewka umiejętnośći
Zgłoś
AHAHAHA_NO 2013-06-12, 8:42 18
Zgłoś
T-Will 2013-06-12, 13:12 1
HcK napisał/a:

O kurwa, ten auto aim mnie rozpierdala, PS4 i XOne? No fenks.

Możesz sobie kupić klawiaturę i mysz, poza tym auto aima nie trzeba używać z tego co mi się wydaje.
Zgłoś
Nexeve 2013-06-12, 13:21 8
Gra tylko i wyłącznie na konsole nowej generacji, na pc nie pogracie
Zgłoś
Anubis12 2013-06-12, 13:22
Polecam filmy z serii "zeitgeist" wpiszcie w yt.
Zgłoś
Kropa18 2013-06-12, 13:56
Przyznaję, robi wrażenie. Jeszcze większe pewnie by zrobiła na moim komputerze ;o
Zgłoś
papryka244 2013-06-12, 13:59 1
Taka grafika ,że aż filmik się tnie
Zgłoś
Soniac 2013-06-12, 14:24
może jakiś zbiorczy-najlepsze z e3 2013?
Zgłoś
Wiciu47 2013-06-12, 14:42 6
Ubisoft jest mistrzem animacji w grach! Ale assassin od II części ssie.
Zgłoś
Wyborowa 2013-06-12, 15:10 1
Być może w końcu jakieś dobre post apo multi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów