Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

k🤬a nigdy nie pokarza jak potem nos rozj🤬y np jest i jak beczy

Lyck napisał/a:
"K🤬a, nigdy nie pokarzą jak np. nos jest potem rozj🤬y i jak beczy"
Proszę.

Akcja jak ze starej dobrej serii "Oszukać przeznaczenie", ktoś się przewrócił, deska jedzie w p🤬du, żyje własnym życiem i jeb w ryj "przypadkowej osobie".
Fejkuu napisał/a:
Lyck napisał/a:k🤬a nigdy nie pokarza jak potem nos rozj🤬y np jest i jak beczy
"K🤬a, nigdy nie pokarzą jak np. nos jest potem rozj🤬y i jak beczy"
Proszę.
pokaz - pokazać - pokażą (uwidocznią)
kara - pokarać - pokarzą (wymierzą karę)
Proszę.
PS Jaki niefart? wszystko zajebiście zgrane w czasie.
Lyck napisał/a:
Głowę mu ucieło. Zajrzyj na harda jest tam film.

spr_szn napisał/a:
Proszę.
Przepraszam, za swoje zachowanie i dziękuję za poprawę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie